Blaster Devil kuličky 0,20g 3000bb - černé

Blaster Devil kuličky 0,20g 3000bb - černé Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
BLASTER DEVIL je značka vysoce kvalitních kuliček od ASG, založená na známé značce přesných airsoftových kuliček BLASTER BB's. BLASTER DEVIL BB podléhá přísné kontrole kvality, jsou pečlivě vybrány, baleny a kontrolovány, aby zajistily co nejvyšší...
BLASTER DEVIL je značka vysoce kvalitních kuliček od ASG, založená na známé značce přesných airsoftových kuliček BLASTER BB's. BLASTER DEVIL BB podléhá přísné kontrole kvality, jsou pečlivě vybrány, baleny a kontrolovány, aby zajistily co nejvyšší možnou úroveň. S tolerancí +/- 0,01 mm zvyšují BLASTER DEVIL BB's standardy pro kvalitu přesnosti BB. Skvělý stupeň přesnosti Diamond Airsoft BB, The Blaster Devils je ta "zlá" strana rodiny! Hmotnost: 0,20 g Černá barva. 3000 ks. Láhev. 0,20 g BB poskytují průměrný rozsah a přesnost. 0,20 g BB jsou standardní pro většinu testů rychlosti. Značka BLASTER DEVIL nese kompletní sortiment vysoce přesných airsoftových kuliček - od 0,20 g do 0,43 g , doporučené především pro ostřelovací pušky a AEG's s precizními hlavněmi.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

ASG169

: ASG

BLASTER DEVIL je značka vysoce kvalitních kuliček od ASG, založená na známé značce přesných airsoftových kuliček BLASTER BB's. BLASTER DEVIL BB podléhá přísné kontrole kvality, jsou pečlivě vybrány, baleny a kontrolovány, aby zajistily co nejvyšší možnou úroveň.

S tolerancí +/- 0,01 mm zvyšují BLASTER DEVIL BB's standardy pro kvalitu přesnosti BB.
Skvělý stupeň přesnosti Diamond Airsoft BB, The Blaster Devils je ta "zlá" strana rodiny!

Hmotnost: 0,20 g
Černá barva.
3000 ks. Láhev.

0,20 g BB poskytují průměrný rozsah a přesnost. 0,20 g BB jsou standardní pro většinu testů rychlosti.

Značka BLASTER DEVIL nese kompletní sortiment vysoce přesných airsoftových kuliček - od 0,20 g do 0,43 g , doporučené především pro ostřelovací pušky a AEG's s precizními hlavněmi.