29.3. a 1.4. máme zavřeno

Kuličky Rockets Professional 0,25g - 1kg

Kuličky Rockets Professional 0,25g - 1kg Zobrazit větší
Dlouho očekávané, vysoce kvalitní a vysoce přesné Rockets BBs. Díky speciálnímu výrobnímu procesu zajišťují Rockets velkolepou přesnost a opakovatelnost střelby. V postprodukčním procesu je každá z Rockets BBs pečlivě leštěna k vysokému lesku....
Dlouho očekávané, vysoce kvalitní a vysoce přesné Rockets BBs. Díky speciálnímu výrobnímu procesu zajišťují Rockets velkolepou přesnost a opakovatelnost střelby. V postprodukčním procesu je každá z Rockets BBs pečlivě leštěna k vysokému lesku. BBs jsou potaženy speciální vrstvou, která snižuje tření. To vede k lepší spolupráci s Hop-Up. Plně řízený výrobní proces zaručuje perfektní kulovitost BB bez viditelných švů nebo defektů. Nedostatek vzduchových komor uvnitř kuličky, stejně jako dobře umístěné centrum rovnováhy vedou k velmi dobré opakovatelnosti výstřelů. Průměr je 5,95 mm (+/- 0,01 mm) a rozdíly v hmotnosti jednotlivých kuliček nepřesahují 0,01 g.
Zobrazit

170,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

ROCKETS010

: ROCKETS

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Dlouho očekávané, vysoce kvalitní a vysoce přesné Rockets BBs. Díky speciálnímu výrobnímu procesu zajišťují Rockets velkolepou přesnost a opakovatelnost střelby.

V postprodukčním procesu je každá z Rockets BBs pečlivě leštěna k vysokému lesku.

BBs jsou potaženy speciální vrstvou, která snižuje tření. To vede k lepší spolupráci s Hop-Up.

Plně řízený výrobní proces zaručuje perfektní kulovitost BB bez viditelných švů nebo defektů. Nedostatek vzduchových komor uvnitř kuličky, stejně jako dobře umístěné centrum rovnováhy vedou k velmi dobré opakovatelnosti výstřelů.

Průměr je 5,95 mm (+/- 0,01 mm) a rozdíly v hmotnosti jednotlivých kuliček nepřesahují 0,01 g.