29.3. a 1.4. máme zavřeno

Výrobce
více... méně
Cena
74 4124
Dostupnost
více... méně
Barva
více... méně
Filtr produktů

Přepravní pouzdra a kufry na zbraně

Přepravujte svou drahocennou výstroj na airsoft bezpečně a snadno. Kufry a pouzdra jsou esenciálním doplňkem pro každého, kdo to nemá hřiště za rohem. Díky kvalitním materiálům a poctivému polstrování si můžete být jisti, že vaše milovaná výbava se jen tak nepoškodí. Nezapomínejte také na fakt, že procházet se po městě s airsoftovou zbraní přes ...

Přepravujte svou drahocennou výstroj na airsoft bezpečně a snadno. Kufry a pouzdra jsou esenciálním doplňkem pro každého, kdo to nemá hřiště za rohem. Díky kvalitním materiálům a poctivému polstrování si můžete být jisti, že vaše milovaná výbava se jen tak nepoškodí. Nezapomínejte také na fakt, že procházet se po městě s airsoftovou zbraní přes rameno není úplně nejlepší nápad.

Pouzdra dělíme na tvrdá a měkkáTvrdá pouzdra (kufry) jsou vyrobena z plastu či hliníku. U těch si můžete být jistí, že vaše vybavení je v bezpečí, postrádají však finesu a lehkost při transportu. To najdeme naopak u pouzder měkkých (brašen), která nedisponují takovým množstvím polstrování, ale lépe se nosí. Správné pouzdro pojme nejen zbraň, ale vejde se do něj i ostatní příslušenství a vybavení.

Zobrazit vše
na stránku