Precizní hlaveň Ultimate 6,01mm, 650mm (PSG+)

Precizní hlaveň Ultimate 6,01mm, 650mm (PSG+) Zobrazit větší
Přesná hlaveň Mad Bull špičkové kvality s vnitřním průměrem 6,01mm a délkou 650mm.  Vyrobena z leteckého hliníku 7075 s kvalitní povrchovou úpravou. Jedná se II.generaci s lepší odolností. Pro tuto hlaveň doporučujeme vzhledem ke svému...
Přesná hlaveň Mad Bull špičkové kvality s vnitřním průměrem 6,01mm a délkou 650mm.  Vyrobena z leteckého hliníku 7075 s kvalitní povrchovou úpravou. Jedná se II.generaci s lepší odolností. Pro tuto hlaveň doporučujeme vzhledem ke svému vnitřnímu průměru používat kvalitní střelivo. Vnitřní hlaveň je komponent , který zásadně ovlivňuje přesnost a částečně i dostřel zbraně. Čím menší vnitřní průměr, tím lepší utěsnění kuličky. Zároveň však jsou kladeny vyšší nároky na použití kvalitního střeliva.
Zobrazit

1 050,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

MB0026

: MadBull

Koupí tohoto produktu získáte 10 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Přesná hlaveň Mad Bull špičkové kvality s vnitřním průměrem 6,01mm a délkou 650mm.  Vyrobena z leteckého hliníku 7075 s kvalitní povrchovou úpravou. Jedná se II.generaci s lepší odolností.

Pro tuto hlaveň doporučujeme vzhledem ke svému vnitřnímu průměru používat kvalitní střelivo.

Vnitřní hlaveň je komponent , který zásadně ovlivňuje přesnost a částečně i dostřel zbraně. Čím menší vnitřní průměr, tím lepší utěsnění kuličky. Zároveň však jsou kladeny vyšší nároky na použití kvalitního střeliva.