Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Batoh G1 LITTLE BROTHER MILITARY GREEN

Doprava ZDARMA
Batoh G1 LITTLE BROTHER MILITARY GREEN Zobrazit větší
Batoh G1 LITTLE BROTHER je malý, příruční batoh který se prodává jako součást systému SKYCRANE II a je možné ho připojit k batohu J51 WARHAMMER. Koncepčně je tento batoh velice podobný batohu H1 MINI ME, je možné k němu připojit pouzdra na zbraně...
Batoh G1 LITTLE BROTHER je malý, příruční batoh který se prodává jako součást systému SKYCRANE II a je možné ho připojit k batohu J51 WARHAMMER. Koncepčně je tento batoh velice podobný batohu H1 MINI ME, je možné k němu připojit pouzdra na zbraně od firmy Eberlestock, a ve výsledku je batoh menší verzí G3M Phantom. Původní myšlenka tohoto systému vychází z potřeby našich zákazníků na nošení velkých zbraní v minimalistickém baleni. Batoh má plnění zvrchu a zepředu, a díky popruhům MOLLE zaplníte prostory zevnitř i z venku. K boční straně bahohu je možné připojit až dva 3. litrové hydratační vaky. K zadní straně je možné přichytit PRC-117 vojenská rádia. Batoh je dodáván s postrojem, který je možné doplnit o HBSS bederní, podpůrný pás. K batohu je možné dokoupit dva rámové systémy. První z nich, ENDO, se vloží dovnitř batohu a vytvorí pohodlnou podporu vašich zad, a druhý, GOSSAMER, se vkládá místo pouzdra na zbraň. Objem: 30 litrů Váha: 1,8 kg Rozměry: 56 x 28 x 20 cm
Zobrazit

7 790,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

G1MJ

: EBERLESTOCK

Koupí tohoto produktu získáte 77 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Batoh G1 LITTLE BROTHER je malý, příruční batoh který se prodává jako součást systému SKYCRANE II a je možné ho připojit k batohu J51 WARHAMMER. Koncepčně je tento batoh velice podobný batohu H1 MINI ME, je možné k němu připojit pouzdra na zbraně od firmy Eberlestock, a ve výsledku je batoh menší verzí G3M Phantom. Původní myšlenka tohoto systému vychází z potřeby našich zákazníků na nošení velkých zbraní v minimalistickém baleni.

Batoh má plnění zvrchu a zepředu, a díky popruhům MOLLE zaplníte prostory zevnitř i z venku. K boční straně bahohu je možné připojit až dva 3. litrové hydratační vaky. K zadní straně je možné přichytit PRC-117 vojenská rádia. Batoh je dodáván s postrojem, který je možné doplnit o HBSS bederní, podpůrný pás.

K batohu je možné dokoupit dva rámové systémy. První z nich, ENDO, se vloží dovnitř batohu a vytvorí pohodlnou podporu vašich zad, a druhý, GOSSAMER, se vkládá místo pouzdra na zbraň.

  • Objem: 30 litrů
  • Váha: 1,8 kg
  • Rozměry: 56 x 28 x 20 cm
BarvaZelená