Batoh/taška CONVERTIBLE MISSION 3v1 ČERNÝ

Praktické zavazadlo, které je maximálně variabilní. Můžete jej přenášet jako batoh, jako klasickou tašku do ruky, jako tašku přes rameno nebo pomocí dvou madel z boku tašky. Oproti jiným podobným taškám má velkou přednost v tom, že ramenní popruhy...
Praktické zavazadlo, které je maximálně variabilní. Můžete jej přenášet jako batoh, jako klasickou tašku do ruky, jako tašku přes rameno nebo pomocí dvou madel z boku tašky. Oproti jiným podobným taškám má velkou přednost v tom, že ramenní popruhy jsou ukryté uvnitř ploché kapsy na zip. Pokud tedy tašku přenášíte v ruce, popruhy vám nikde neplandají a nepřekáží. Středové madlo pro přenášení je navíc polstrované, v případě těžší tašky vás tak popruhy nebudou řezat do dlaně. Popruh pro nošení přes rameno je polstrovaný a k tašce se přicvakne pomocí dvou plastových karabin. Taška je tvarem přizpůsobená batohu - jedna strana/dno batohu je vysoké cca 23 cm, druhá strana/vrchní část batohu měří cca 16 cm. Při používání jako batoh díky tomu vypadá přirozeněji. Hlavní kapsa se otevírá pomocí zipu, který je skoro po celém obvodu a umožňuje tak snadný přístup k zabaleným věcem. Jezdci zipu mají očka, kterými lze pro zabezpeční provléknout malý zámeček. Hlavní kapsa se dá pomocí dvou panelů a zipů rozdělit na tři samostatná oddělní. Uprostřed pak najdete popruh s plastovou sponou, který vám umožní věci v tašce lépe zajistit. Ve vnitřní části víka jsou dvě ploché síťované kapsy na zip. Na vnější straně víka jsou kromě madla pro přenášení tašky i 2 + 3 řady MOLLE popruhů a další kapsa na dvoucestný zip. Ta je ideální pro věci, které potřebujete mít při ruce - letenky, doklady, peněženku, ale třeba i litrovou láhev s pitím. Na bocích tašky je z každé strany jedna kapsa na zip a uvnitř je ještě další plochá síťovaná přihrádka bez uzavření. Na kapsách jsou další 3 řady MOLLE popruhů. Na zádech jsou  v kapse uložené ramenní popruhy, zbývá v ní ale dost prostoru pro uložení dalších věcí. Ramenní popruhy jsou polstrované, na každém popruhu najdete 2 elastické pásky, ke kterým můžete připevnit např. svítilnu, šňůru, nůž s pevnou čepelí apod. prostorná taška/batoh středové ucho pro přenášení v ruce dvě boční ucha na kratších stranách tašky odepínatelný popruh přes rameno ramenní popruhy pro batoh ukryté na zádech/na dně tašky MOLLE vazba vnitřní prostor oddělitelný 2 přihrádkami rozměr tašky (hlavní kapsy) - cca 60 x 32 x 16 až 23 cm boční kapsy jsou po celé délce i šířce vrchní kapsa - cca 28 x 22 x 5 cm objem - cca 60 litrů materiál - polyester Taška-batoh se hodí jak pro taktické účely, tak i pro cestování na dovolenou.
Zobrazit

3 490,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

ROTHC041

: ROTHCO

Koupí tohoto produktu získáte 34 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Praktické zavazadlo, které je maximálně variabilní. Můžete jej přenášet jako batoh, jako klasickou tašku do ruky, jako tašku přes rameno nebo pomocí dvou madel z boku tašky. Oproti jiným podobným taškám má velkou přednost v tom, že ramenní popruhy jsou ukryté uvnitř ploché kapsy na zip. Pokud tedy tašku přenášíte v ruce, popruhy vám nikde neplandají a nepřekáží. Středové madlo pro přenášení je navíc polstrované, v případě těžší tašky vás tak popruhy nebudou řezat do dlaně. Popruh pro nošení přes rameno je polstrovaný a k tašce se přicvakne pomocí dvou plastových karabin. Taška je tvarem přizpůsobená batohu - jedna strana/dno batohu je vysoké cca 23 cm, druhá strana/vrchní část batohu měří cca 16 cm. Při používání jako batoh díky tomu vypadá přirozeněji.

Hlavní kapsa se otevírá pomocí zipu, který je skoro po celém obvodu a umožňuje tak snadný přístup k zabaleným věcem. Jezdci zipu mají očka, kterými lze pro zabezpeční provléknout malý zámeček. Hlavní kapsa se dá pomocí dvou panelů a zipů rozdělit na tři samostatná oddělní. Uprostřed pak najdete popruh s plastovou sponou, který vám umožní věci v tašce lépe zajistit. Ve vnitřní části víka jsou dvě ploché síťované kapsy na zip. Na vnější straně víka jsou kromě madla pro přenášení tašky i 2 + 3 řady MOLLE popruhů a další kapsa na dvoucestný zip. Ta je ideální pro věci, které potřebujete mít při ruce - letenky, doklady, peněženku, ale třeba i litrovou láhev s pitím.

Na bocích tašky je z každé strany jedna kapsa na zip a uvnitř je ještě další plochá síťovaná přihrádka bez uzavření. Na kapsách jsou další 3 řady MOLLE popruhů.

Na zádech jsou  v kapse uložené ramenní popruhy, zbývá v ní ale dost prostoru pro uložení dalších věcí. Ramenní popruhy jsou polstrované, na každém popruhu najdete 2 elastické pásky, ke kterým můžete připevnit např. svítilnu, šňůru, nůž s pevnou čepelí apod.

  • prostorná taška/batoh
  • středové ucho pro přenášení v ruce
  • dvě boční ucha na kratších stranách tašky
  • odepínatelný popruh přes rameno
  • ramenní popruhy pro batoh ukryté na zádech/na dně tašky
  • MOLLE vazba
  • vnitřní prostor oddělitelný 2 přihrádkami
  • rozměr tašky (hlavní kapsy) - cca 60 x 32 x 16 až 23 cm
  • boční kapsy jsou po celé délce i šířce
  • vrchní kapsa - cca 28 x 22 x 5 cm
  • objem - cca 60 litrů
  • materiál - polyester

Taška-batoh se hodí jak pro taktické účely, tak i pro cestování na dovolenou.

BarvaČerná