Batoh J51 WARHAMMER PACK MILITARY GREEN

Batoh J51 Warhammer, vybavený rámem Intex-II, je ergonomický, kvalitně zpracovaný batoh, který vám pomůže nosit těžké náklady za vynaložení minimální síly. Poskytuje stabilitu a inteligetně rozdělený prostor k využití. Díky vložení rámu...
Batoh J51 Warhammer, vybavený rámem Intex-II, je ergonomický, kvalitně zpracovaný batoh, který vám pomůže nosit těžké náklady za vynaložení minimální síly. Poskytuje stabilitu a inteligetně rozdělený prostor k využití. Díky vložení rámu Intex-II dovnitř batohu je dokonale eliminovaný zvuk, batoh je skvěle odvětráván a je pohodlný na nošení. J51 vychází z oblíbené série batohu J79 Skycrane II ale má objemnější boční přihrádky, takže je lépe využitelný bez dokoupeného příslušenství. Přesto mají oba batohy podobné využití a sdílejí spolu mnoho prvků. Sám o sobě je J51 dostatečně velký pomocník s bočními kapsami pro dva hydratační vaky o objemu 2. litry. Pokud chcete více místa či lepší organizovanost, není nic jednoduššího než přidat další příslušenství a nebo připnout jiné batohy. K přední straně můžete využít zipu pro připojení batohu G1 Little Brother a nebo přidat až dva přídavné vaky typu J2SD nebo J3SD. Pokud potřebujete přenášet zbraň, lze přidat jakýkoli nosič zbraně od firmy Eberlestock. Díky tomuto příslušenství získáte relativně lehký, ale přesto efektivní a zábavný batoh do každé situace. Objem: 33,5 litrů Váha: 3,9kg Rozměry: 53 x 30,5 x 18 cm
Zobrazit

8 890,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

J51MJ

: EBERLESTOCK

Koupí tohoto produktu získáte 88 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Batoh J51 Warhammer, vybavený rámem Intex-II, je ergonomický, kvalitně zpracovaný batoh, který vám pomůže nosit těžké náklady za vynaložení minimální síly. Poskytuje stabilitu a inteligetně rozdělený prostor k využití.

Díky vložení rámu Intex-II dovnitř batohu je dokonale eliminovaný zvuk, batoh je skvěle odvětráván a je pohodlný na nošení. J51 vychází z oblíbené série batohu J79 Skycrane II ale má objemnější boční přihrádky, takže je lépe využitelný bez dokoupeného příslušenství. Přesto mají oba batohy podobné využití a sdílejí spolu mnoho prvků.

Sám o sobě je J51 dostatečně velký pomocník s bočními kapsami pro dva hydratační vaky o objemu 2. litry. Pokud chcete více místa či lepší organizovanost, není nic jednoduššího než přidat další příslušenství a nebo připnout jiné batohy. K přední straně můžete využít zipu pro připojení batohu G1 Little Brother a nebo přidat až dva přídavné vaky typu J2SD nebo J3SD. Pokud potřebujete přenášet zbraň, lze přidat jakýkoli nosič zbraně od firmy Eberlestock. Díky tomuto příslušenství získáte relativně lehký, ale přesto efektivní a zábavný batoh do každé situace.

  • Objem: 33,5 litrů
  • Váha: 3,9kg
  • Rozměry: 53 x 30,5 x 18 cm
BarvaZelená