Prodejna otevřena 23. - 24.3. od 12:00 do 18:00

Hydratační vak 3l WXP SOURCE - ZELENÝ

Hydratační vak 3l WXP SOURCE ZELENÝ Zobrazit větší
Velmi kvalitní vodní rezervoár od firmy SOURCE. Náústek se zamykáním zajišťuje nechtěnému úniku vody. Dvojí plnění jednoduše víčkem tak jak jste zvyklý a navíc je zde vrchní plnění tak napustíte celý vak během několika vteřin. Vrchní uzamykací...
Velmi kvalitní vodní rezervoár od firmy SOURCE. Náústek se zamykáním zajišťuje nechtěnému úniku vody. Dvojí plnění jednoduše víčkem tak jak jste zvyklý a navíc je zde vrchní plnění tak napustíte celý vak během několika vteřin. Vrchní uzamykací otvor pomocí lišty vám zajistí i výborné čištění vaku. Tento hydratační vak je ze všech hydraťáků co máme v nabídce nejdokonalejší. Přesvědčte se o jeho kvalitách. Obsah: 3litry/100oz. Barva určuje vždy odstín hadice,víčka a náustku. Vak je vždy zelený.
Zobrazit

990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

3 ks

SOURCE04

: SOURCE

Koupí tohoto produktu získáte 9 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Velmi kvalitní vodní rezervoár od firmy SOURCE. Náústek se zamykáním zajišťuje nechtěnému úniku vody. Dvojí plnění jednoduše víčkem tak jak jste zvyklý a navíc je zde vrchní plnění tak napustíte celý vak během několika vteřin. Vrchní uzamykací otvor pomocí lišty vám zajistí i výborné čištění vaku. Tento hydratační vak je ze všech hydraťáků co máme v nabídce nejdokonalejší. Přesvědčte se o jeho kvalitách.

Obsah: 3litry/100oz.

Barva určuje vždy odstín hadice,víčka a náustku. Vak je vždy zelený.

BarvaZelená