Tokyo Marui zásobník pro Scar-H Next-Gen 540 ran, točný - Písková

Dokonalý zásobník pro dokonalé zbraně Scar-H (MK17) Next-Gen od Tokyo Marui. S tímto točným zásobníkem na 540 ran se můžete spolehnout na precizní konstrukci a maximální výkon v boji. 
Interní mechanismy
 tohoto zásobníku jsou optimalizovány pro plynulý přísun střeliva a snadné dotáčení, což vám umožní rychlý a efektivní zásah do soupeřů.

Tokyo Marui - Nic lepšího neexistuje!

890,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

EM10076

: Tokyo Marui

Koupí tohoto produktu získáte 8 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Točný zásobník na 540 ran pro zbraně řady Scar-H (MK17) Next-Gen od Tokyo Marui. Jeho robustní konstrukce zajišťuje spolehlivý chod a vysokou odolnost v náročných bojových podmínkách.
Interní mechanismy tohoto zásobníku jsou optimalizovány pro plynulý přísun střeliva, což vám umožní rychlý a efektivní zásah do soupeřů. S kapacitou 540 ran budete mít dostatek munice k dispozici, abyste se mohli plně zaměřit na taktické operace a dosahování svých cílů.

Tento točný zásobník vyniká nejen výkonem, ale i estetikou, přičemž jeho design je pečlivě sladěn s autentičností zbraní řady Scar-H. Není pouze praktickým doplňkem, ale i stylovým prvkem pro každého operátora.
Zapomeňte na obavy o nedostatek střeliva a spolehněte se na kvalitu od Tokyo Marui pro svoji pušku Scar-H Next-Gen.

*** Zásobník je určen pouze pro zbraně Scar-H Next-Gen od Tokyo Marui *** 

Technické specifikace:

Materiál: Kov 
Kapacita zásobníku: 540 BBs
Podávací mechanismus: Točný

Tokyo Marui Scar-H Next-Gen (EBB) představuje vrcholný kousek v oblasti airsoftových zbraní. Vyráběný renomovaným výrobcem Tokyo Marui, tato zbraň nabízí nejen vysokou kvalitu, ale také inovativní technologie.
Tato modernizovaná útočná puška Scar-H je vybavena unikátním systémem zpětného rázu NGRS (Next-Gen Recoil Shock), který přináší do světa elektrických AEG zbraní srovnatelný zpětný ráz s dlouhými GBBR zbraněmi.

BarvaPísková
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTočný
Kapacita zásobníku540