Lightweight Kuře Korma s rýží basmati 400g

Lightweight Kuře Korma s rýží basmati představuje perfektní mix kulinářského potěšení a outdoorové funkčnosti. Ideální pro airsoftové nadšence a milovníky přírody, tento pokrm nabízí lahodnou chuť a jednoduchou přípravu, která ti umožní užít si kvalitní jídlo kdekoli.

259,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

AM0038

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Lightweight Kuře Korma s rýží basmati je tvou gastronomickou vstupenkou do světa exotických chutí, aniž bys musel opustit táborový oheň nebo airsoftové bojiště. Tento pokrm kombinuje jemné kousky kuřecího masa s bohatou a krémovou omáčkou Korma, doplněnou perfektně uvařenou rýží basmati. Své lehké balení snadno schováš do batohu a rychlá příprava ti umožní vychutnat si tento lahodný pokrm během několika minut. Lightweight Kuře Korma s rýží basmati je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí kombinovat dobrodružství s kulinářským zážitkem.

Toto jídlo je lepší alternativa MRE.

Složení:

Kuřecí prsa ( 30%), voda, rýže basmati (12%), smetana (mléko), cibule, kokosové mléko, rýžová mouka, kukuřičná mouka, strouhaný kokos, řepkový olej, sůl, cukr, garam masala, římský kmín, skořice, kayenský pepř, kurkuma, česnek, citron,zázvor, sušený zázvor.