29.3. a 1.4. máme zavřeno

Lightweight Pikantní kotlík s bulgurem 400g

Lightweight Pikantní kotlík s bulgurem 400g Zobrazit větší

Lightweight Pikantní kotlík s bulgurem od Adventure Menu je ideální volbou pro airsoftové hráče, kteří hledají chutný a výživný pokrm na cestách. Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojí v jednom jídle s omáčkou s proužky cibule, masitou klobásou, špekem a žampiony. S bulgurem, který je vlastně celozrná nalámaná pšenice tvoří velice výživné jídlo s příjemným šmrncem díky feferonkám a chilli.

239,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

3 ks

AM0047

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Lightweight Pikantní kotlík s bulgurem kombinuje vynikající chuť s praktičností potřebnou v airsoftovém prostředí. Tento pokrm, připravený z vepřového a krůtího masa, bulguru, cibule, paprikové klobásy, špeku a žampionů, je obohacený o pikantní feferonky a chilli, což dodává jídlu nezapomenutelný šmrnc. Jeho lehké a snadno přenosné balení zajišťuje, že ho můžeš vzít kamkoliv, a rychlá příprava ti umožní vychutnat si teplé a výživné jídlo i uprostřed airsoftové akce. Pikantní kotlík s bulgurem je nejen výživný, ale také poskytuje dostatečnou energii a uspokojí tvůj chuťový smysl, což je ideální po náročném dni v terénu. Jídlo je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí spojit outdoorové aktivity s kvalitním stravováním.

Toto jídlo je lepší alternativa MRE.

Složení:

vepřové maso (16%), krůtí maso ( 14%), bulgur pšeničný (13%), cibule, papriková klobása (vepřové maso, sůl, paprika, kmín, česnek), špek, žampiony, mouka kukuřičná, mouka rýžová, olej řepkový, kapie sterilovaná (paprika, ocet, sůl, cukr), česnek, feferony sterilované (feferony, voda, ocet, sůl), sůl, chilli, pepř.

Nutriční hodnoty100 gJídlo
Energetická hodnotakcal106,0424,0
Energetická hodnotakJ445,01780
Tukg7,630,4
Nasycené tukyg2,610,4
Bílkovinyg7,931,6
Sacharidyg13,955,6
Cukryg0,62,4
Sůlg1,35,2