29.3. a 1.4. máme zavřeno

100% MASO Krůtí maso na cibulce

Krůtí maso na cibulce od Adventure Menu, se 100 % obsahem masa, je gurmánským zážitkem pro každou fázi tvého airsoftového dobrodružství. Tento jednoduchý, ale výživný pokrm dodá potřebnou energii a chuť, bez ohledu na to, jestli se chystáš do akce, jsi uprostřed ní, nebo relaxuješ po náročném dni.

230,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

AM0017

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Krůtí maso na cibulce od Adventure Menu je ideálním řešením pro každého airsoftového hráče, který hledá kvalitní a chutné jídlo v terénu. Se 100 % obsahem masa je tento pokrm zárukou pravé gurmánské kvality. Jeho jednoduchá, ale lahodná kombinace křehkého krůtího masa a aromatické cibulky tě okamžitě zasytí a poskytne potřebnou výživu. Ať už potřebuješ rychlou obnovu energie před airsoftovou hrou, výživný oběd během dlouhého dne v přírodě, nebo uspokojující večeři po akci, tento pokrm je pro tebe tou správnou volbou. Jeho lehké balení a snadná příprava umožňují, abys měl vždy po ruce teplé a chutné jídlo, připravené během okamžiku. Krůtí maso na cibulce od Adventure Menu je tvým společníkem pro každý airsoftový den, přinášejícím chuť a sílu, kterou potřebuješ pro své dobrodružství.

Toto jídlo je lepší alternativa MRE.

Jedno balení obsahuje maso o syrové hmotnosti 300g. Díky pečení v páře došlo k redukci přebytečné vody a výsledkem je velmi nízká hmotnost 200g při zachování šťavnatosti samotného masa.

Složení:

Krůtí stehenní maso, cibule, sůl, pepř

Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny

Krůtí maso se vyznačuje obrovským obsahem proteinů a nízkým obsahem tuků. Díky tomu se řadí k jedné z nejzdravějších potravin.

Odborníci na výživu řadí krůtí maso mezi 14 superpotravin. Těmi dalšími superpotravinami jsou rajčata, brokolice, borůvky, čaj, luštěniny, oves, dýně, jogurt, vlašské ořechy, špenát, losos, sója a pomeranče. Říká se, že jsou nejlepší prevencí proti civilizačním chorobám a pomáhají i prodloužit lidský život.
Krůtí maso má minimální obsah tuků a ve srovnání s jinými masy mnohem vyšší obsah bílkovin, které potřebujeme pro obnovu a správné fungování buněk. Je tedy z hlediska zdraví velice kvalitním a zároveň lehce stravitelným masem…

Nutriční hodnoty100g200g
kcal183366
kJ7701540
Tuky4,509
    nasycené3,06
Bílkoviny33,066
Sacharidy3,06
   z toho cukry0,51
Sůl1,22,4