Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

UST Miska sada 2 kusy DOUBLE UP

Sleva!
Miska sada 2 kusy DOUBLE UP Zobrazit větší

Sada praktických a díky použitému materiálu velmi lehkých misek vhodná pro servírování horkých i studených pokrmů. Šedá miska je vyrobený z tvrdého eloxovaného hliníku vhodného k ohřevu na ohni, oranžová miska je silikonová a vydrží teplotu až...
Sada praktických a díky použitému materiálu velmi lehkých misek vhodná pro servírování horkých i studených pokrmů. Šedá miska je vyrobený z tvrdého eloxovaného hliníku vhodného k ohřevu na ohni, oranžová miska je silikonová a vydrží teplotu až 149 °C. Misky do sebe perfektně pasují. Silikon, který jakoby přetéká přez okraj hliníkové misky, je určen proti popálení rtů :) hliníková miska silikonová miska objem: 355 ml rozměry: cca 11,7 x 5,7 cm hmotnost: 110 gramů Obě misky je možné mýt v myčce na nádobí. Materiál výrobku je shcválen úřadem pro kontrolu potravin a léčiv v USA.
Zobrazit

300,00 Kč s DPH

-130,00 Kč

430,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

UST02

: Originální výstroj

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Sada praktických a díky použitému materiálu velmi lehkých misek vhodná pro servírování horkých i studených pokrmů.

Šedá miska je vyrobený z tvrdého eloxovaného hliníku vhodného k ohřevu na ohni, oranžová miska je silikonová a vydrží teplotu až 149 °C. Misky do sebe perfektně pasují. Silikon, který jakoby přetéká přez okraj hliníkové misky, je určen proti popálení rtů :)

  • hliníková miska
  • silikonová miska
  • objem: 355 ml
  • rozměry: cca 11,7 x 5,7 cm
  • hmotnost: 110 gramů

Obě misky je možné mýt v myčce na nádobí.

Materiál výrobku je shcválen úřadem pro kontrolu potravin a léčiv v USA.

BarvaČerná