29.3. a 1.4. máme zavřeno

Plynový vařič Jetboil Flash Carbon Black

Doprava ZDARMA
Plynový vařič Jetboil Flash Carbon Black Zobrazit větší
Plynový vařič Jetboil FLASH Carbon  představuje unikátní soupravu na vaření, která vyniká v mnoha ohledech. Jednoduše kombinuje hořák a varnou nádobu v jednom zařízení. Nádoba díky bajonetovému spojení drží pevně na vařiči, takže nehrozí žádné...
Plynový vařič Jetboil FLASH Carbon  představuje unikátní soupravu na vaření, která vyniká v mnoha ohledech. Jednoduše kombinuje hořák a varnou nádobu v jednom zařízení. Nádoba díky bajonetovému spojení drží pevně na vařiči, takže nehrozí žádné náhodné vylití. Tepelný výměník  FluxRing®  na dně nádoby, který má  firma  Jetboil  vynalezla a má ho patentován, výrazně zabraňuje úniku tepla a zvyšuje účinnost vařiče až na  80%  (oproti účinnosti běžného vařiče  30-40% ),  snižuje spotřebu plynu a zvyšuje rychlost vaření.  Na jednu malou (100g) kartuši uvaříte 12 l vody.  Celou sestavu je možné přenášet úhledně poskládanou v jednolitrové nádobě, včetně malé 100g kartuše, podpěrné trojnožky a samotného vařiče. Dalším výborným doplňkem je  neoprenový obal nádoby , který usnadňuje manipulaci s horkým obsahem. Navíc je vybavena barvu měnícím gelovým indikátorem, který se při varu zbarví do žluta. Systém se zapaluje jedním stlačením tlačítka a během dvou minut Vám nabídne půl litru vařící vody.  Systém je maximálně bezpečný a snadno se s ním vaří i v autě nebo ve stanu. Pro všechny, kdo si na své cestě chtějí připravit kávu, polévku, instaní jídlo nebo jen ohřát vodu je tento vařič nezbytností v jejch výbavě. Sada obsahuje: Varná nádoba s tepelným výměníkem  FluxRing® . Plastové víčko (pítko / nalévátko / možnost caffetieru). Neoprenový obal s uchem pro přenášení, menší ztrátu tepla a varným indikátorem. Polykarbonátový kalíšek kryjící nádobu, využitelný jako nádoba na pití / jídlo. Trojnožka pro stabilitu a izolaci kartuše. Vařič s tlakovým ventilem (otevřete závit naplno, vařič stále pouští za jakýchkoliv podmínek odpovídající množství plynu, aby dosáhl co nejefektivnějšího vařní). Hmotnost:  397 g Objem:  1 l Doba varu půl litru vody: 2,5 min Spotřeba plynu je 100g na uvaření 12 l vody! Rozměry: 104 mm x 180 mm Plynová kartuše není soušástí balení!
Zobrazit

3 699,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

FLCBN-EU

: JETBOIL

Koupí tohoto produktu získáte 36 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Plynový vařič Jetboil FLASH Carbon představuje unikátní soupravu na vaření, která vyniká v mnoha ohledech. Jednoduše kombinuje hořák a varnou nádobu v jednom zařízení. Nádoba díky bajonetovému spojení drží pevně na vařiči, takže nehrozí žádné náhodné vylití.

Tepelný výměník FluxRing® na dně nádoby, který má  firma Jetboil vynalezla a má ho patentován, výrazně zabraňuje úniku tepla a zvyšuje účinnost vařiče až na 80% (oproti účinnosti běžného vařiče 30-40%),  snižuje spotřebu plynu a zvyšuje rychlost vaření. Na jednu malou (100g) kartuši uvaříte 12 l vody. Celou sestavu je možné přenášet úhledně poskládanou v jednolitrové nádobě, včetně malé 100g kartuše, podpěrné trojnožky a samotného vařiče.

Dalším výborným doplňkem je neoprenový obal nádoby, který usnadňuje manipulaci s horkým obsahem. Navíc je vybavena barvu měnícím gelovým indikátorem, který se při varu zbarví do žluta. Systém se zapaluje jedním stlačením tlačítka a během dvou minut Vám nabídne půl litru vařící vody. Systém je maximálně bezpečný a snadno se s ním vaří i v autě nebo ve stanu.

Pro všechny, kdo si na své cestě chtějí připravit kávu, polévku, instaní jídlo nebo jen ohřát vodu je tento vařič nezbytností v jejch výbavě.

Sada obsahuje:

  • Varná nádoba s tepelným výměníkem FluxRing®.
  • Plastové víčko (pítko / nalévátko / možnost caffetieru).
  • Neoprenový obal s uchem pro přenášení, menší ztrátu tepla a varným indikátorem.
  • Polykarbonátový kalíšek kryjící nádobu, využitelný jako nádoba na pití / jídlo.
  • Trojnožka pro stabilitu a izolaci kartuše.
  • Vařič s tlakovým ventilem (otevřete závit naplno, vařič stále pouští za jakýchkoliv podmínek odpovídající množství plynu, aby dosáhl co nejefektivnějšího vařní).
  • Hmotnost: 397 g
  • Objem: 1 l
  • Doba varu půl litru vody: 2,5 min
  • Spotřeba plynu je 100g na uvaření 12 l vody!
  • Rozměry: 104 mm x 180 mm
  • Plynová kartuše není soušástí balení!
BarvaČerná