29.3. a 1.4. máme zavřeno

Growers Cup Káva Brazil

Grower's cup cestovní káva Vysoce kvalitní káva, kterou snadno připravíte i v přírodě nebo na cestách. Nepotřebujete žádný další přístroj, vše se děje jen pomocí speciálního patentovaného balení této kávy od firmy Grower's cup. Za pár minut...
Grower's cup cestovní káva Vysoce kvalitní káva, kterou snadno připravíte i v přírodě nebo na cestách. Nepotřebujete žádný další přístroj, vše se děje jen pomocí speciálního patentovaného balení této kávy od firmy Grower's cup. Za pár minut Vám toto balení připraví 300 ml opravdu lahodné kávy s jasným původem. Nyní se na cestách nemusíte spokojit s instantní kávou. Původ: Minas Gerais, Mantiqueira Káva pochází ze státu Minas Gerais, mikroregionu Mantiqueira, kde jsou ideální podmínky pro pěstování vysoce kvalitní kávy. Ascarive si vychutnají především milovníci silné kávy, má vyraznou chuť s jemným nádechem ořechů a hořké čokolády. Farma: Kooperativ Ascarive. Káva: 100% arabica z Brazílie Organická Fairtrade certifi kovaná FLO id. 21331 Nepraná, dřevitá. Nadmořská výška: 900-1600m.
Zobrazit

62,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

A100553

: Grower´s Cup

Pro tento produkt nejsou dostupné věrnostní body.


Grower's cup cestovní káva

Vysoce kvalitní káva, kterou snadno připravíte i v přírodě nebo na cestách.

Nepotřebujete žádný další přístroj, vše se děje jen pomocí speciálního patentovaného balení této kávy od firmy Grower's cup. Za pár minut Vám toto balení připraví 300 ml opravdu lahodné kávy s jasným původem. Nyní se na cestách nemusíte spokojit s instantní kávou.

Původ: Minas Gerais, Mantiqueira

Káva pochází ze státu Minas Gerais, mikroregionu Mantiqueira, kde jsou ideální podmínky pro pěstování vysoce kvalitní kávy. Ascarive si vychutnají především milovníci silné kávy, má vyraznou chuť s jemným nádechem ořechů a hořké čokolády.

  • Farma: Kooperativ Ascarive.
  • Káva: 100% arabica z Brazílie
  • Organická Fairtrade certifi kovaná FLO id. 21331
  • Nepraná, dřevitá.
  • Nadmořská výška: 900-1600m.