Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Farmářská šunka s čočkovým ragů

Farmářská šunka s čočkovým ragů od Adventure Menu je univerzálním spojencem pro každý moment tvého airsoftového dobrodružství. Tento bohatý a chutný pokrm ti dodá sílu a uspokojení, ať už jsi na cestě do hry, v jejím průběhu nebo relaxuješ po ní.

220,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

AM0032

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Ať už se chystáš na airsoftovou misi, jsi uprostřed akce, nebo odpočíváš po náročném dni, Farmářská šunka s čočkovým ragů od Adventure Menu je perfektní volbou pro každou situaci. Tento pokrm kombinuje výtečnou farmářskou šunku s bohatým a lahodným čočkovým ragů, tvořící dokonalou symfonii chutí a textur. Díky lehkému balení a snadné přípravě můžeš rychle připravit teplé a uspokojivé jídlo, které ti dodá potřebnou energii a pohodlí, ať už jsi kdekoli. Farmářská šunka s čočkovým ragů od Adventure Menu je nejen výživná, ale také přináší rozmanité chutě, které ti pomohou zůstat v kondici a nabít baterie pro další dobrodružství. Tento pokrm je tvým klíčem k tradiční chuti, připravený ke konzumaci v jakémkoliv momentu tvého airsoftového dne.

Toto jídlo je lepší alternativa MRE.

Složení: 

Černá čočka Beluga (23%), šunka (20%-vepřové maso (min.98%), pitná voda, jedlá sůl s jódem, aroma, extrakt z koření), pórek, mrkev, řapíkatý celer, ocet balsamico (hrozinky, voda), řepkový olej, česnek, sůl, pepř.

Informace pro alergiky: Obsahuje řapíkatý celer

1 balení – hmotnost 400 g +- 5%.
Uvedená energetická hodnota je na celé balení.

Parametry

Energetická hodnota:814 kJ

Sacharidy:1.2 g

Bílkoviny:31.6 g

Tuky:18.4 g