Kalhoty G-Loft HIG 3.0 - olivová, velikost L

Kalhoty G-Loft HIG 3.0 - olivová, velikost L Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Zimní kalhoty německých speciálních jednotek HIG 3.0 (High Insulation Garment) - model 2015

Prodej skončil Zobrazit alternativy

CARIN018

: CARINTHIA

Voděodolné a větruodolné kalhoty určené do chladného a nepříznivého počasí. K výrazným přednostem patří vysoká hřejivost již v prvních momentech po oblečení a nízká hmotnost.

Nejnovější generace High Insulation Garment neboli Velmi Zateplený Oďev představuje kategorii teplého funkčního oblečení určeného do prostředí teplot vysoko pod bodem mrazu (komfortní teplota je -20°C). HIG byl vytvořen ve spolupráci se speciálními složkami rakouské armády k jejich náročným potřebám a do horského terénu ve kterém v zimních měsících operují. Maximálně pohodlný střih nebrání pohybu v plném rozsahu. Kalhoty mají voděodolný dvoucestný zip po celé délce nohavic, je možné je tudíž jednoduše a rychle obléct přez obuv a oblečení, a stejně tak i svléknout. Nohavice lze pak stáhnou pomocí suchého zipu kolem kotníků. Svrchní materiál Gore Windstopper je odolný vůči oděru a hlavně neprofoukne, a nová generace mikroporézní a ultra hydrofobní membrány ePTFE zaručí sucho zvenku i zevnitř. 

 -Vysoký elastický pas, stahovací, na knoflík a samozřejmě s poutky na pásek a kšandami které lze odepnout

-Voděodolné dvoucestné zipy YKK

-Zatepleno patentovaným dutým vláknem G-Loft, které má skvělé termoizolační vlastnosti, je vysoce kompresní a tvarově trvanlivé

-Kolena a nohavice jsou předtvarované a vyztužené kordurou

-Velká kapsa v zadní části kalhot

-Háčky na boty/tkaničky

-Kompresní sáček

-last but not least, lze prát v pračce!

 

G-LOFT ISO+ 125gr/m2

100% Polyamide

BarvaZelená