Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

SIG AIR Kolimátor (Reflex Sight)

Trénujte stejným způsobem, jakým střílíte, se stejným vybavením jako reálná předloha. Tento SIG AIR Reflex Sight byl navržen speciálně pro kompatibilitu s produkty SIG AIR.

2 790,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks


26. 04. 2024 (4 ks)

1 ks

SIGAIR06

: SIG AIR

Koupí tohoto produktu získáte 27 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Kolimátor SIG AIR Reflex Sight byl navržen speciálně pro fungování s produkty SIG AIR. Díky širokému zornému poli 23 mm má zaměřovač SIG AIR Reflex vše, co byste chtěli od tradičního red dotu. Od nastavení horizontálně a vertikálně až po snadní ovládání 6 úrovní intenzity červeného bodu vás SIG AIR Reflex Sight pokryje. Tento Red Dot obsahuje montážní destičky pro platformy SIG AIR Airgun a Airsoft P320, včetně M17 a M18.

Vlastnosti:

  • Hliníkové pouzdro
  • Oficiální produkt SIG SAUER Air Division
  • Konstrukce odolná proti nárazům, zajišťuje odolnost
  • Nastavení výšky/stran a 6 úrovní ovládání intenzity jasu
  • Dodává se s montážními destičkami pro Airsoft/Airgun

Určeno především pro použití na pistolích řady SIG Sauer, ale nic nebrání použití tohoto zaměřovače i na jiných střelných zbraních s patřičnou montážní základnou. Tento red dot o rozměrech 65 x 23 x 23 mm, vážící pouhých 14 g, je vyroben z vysoce kvalitního polymeru a hliníkové slitiny a je napájen jedinou baterií CR2032. Nízký profil zaměřovače nebrání výhledu na železná mířidla. S nastavitelným sklonem, náměrem, 3 body velikosti MOA a 6 úrovněmi intenzity bodů.

Baterie: 1 x CR2032 (součástí balení)

BarvaČerná