HPA Konverzní kit Kythera SA pro A&K/JG SR25

Kythera byla v posledním desetiletí nejočekávanějším produktem od PolarStaru. Tento HPA systém je radikálním odklonem od všech předchozích systémů, které PolarStar vyrobil, protože Kythera nepoužívá baterii, FCU ani žádný typ elektroniky. Kythera je zcela mechanická. To znamená, že se už nikdy nebudete muset starat o nabíjení baterií nebo práci s jemnou elektronikou.

8 490,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

10001003

: Polarstar

Koupí tohoto produktu získáte 84 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Kythera byla v posledním desetiletí nejočekávanějším produktem od PolarStaru. Tento HPA systém je radikálním odklonem od všech předchozích systémů, které PolarStar vyrobil, protože Kythera nepoužívá baterii, FCU ani žádný typ elektroniky. Kythera je zcela mechanická. To znamená, že se už nikdy nebudete muset starat o nabíjení baterií nebo práci s jemnou elektronikou. To také znamená, že systém je zcela vodotěsný.

Název „Kythera“ (ky-the-ra) byl odvozen od mechanismu Antikythera, což je záhadné zařízení, které objevili houbaři u pobřeží řeckého ostrova Antikyther. Mechanismus byl tak pokročilý v konstrukci, že jej vědci studovali po desetiletí, aby objevili jeho účel. Stroj pochází z konce 2. století před naším letopočtem. a je to nejsofistikovanější mechanismus známý z antického světa. Příštích tisíc let není známo nic tak složitého. Mechanismus Antikythera je nyní chápán jako zasvěcený astronomickým jevům a funguje jako složitý mechanický „počítač“, který sleduje cykly Sluneční soustavy.


V čem je tedy Kythera tak jedinečná?

Realistická spoušť

To, co odlišuje tento systém od ostatních mechanických systémů, je jeho konstrukce spouště. Spoušťový mechanismus je navržen tak, aby kopíroval funkci, hmotnost a pocit ze skutečné spouště střelné zbraně. Pocit je skutečný, protože to je skutečné! Spouště z tvrzené legované oceli zachycují a uvolňují šoupátko z nerezové oceli stejným způsobem, jakým se spoušť skutečné střelné zbraně zachytí a uvolní kladívko nebo úderník. To dává spoušti Kythera zřetelné přerušení a resetování, jaké byste očekávali při střelbě ze skutečné jednočinné střelné zbraně. Spoušťový mechanismus v Kythera SA je také nastavitelný, což uživateli umožňuje jemně doladit hmotnost a chod spouště. Kromě toho je vnitřní ventil vyvážený a jedinou silou působící během střelby je hlavní pružina. To znamená, že funkce a pocit spouště jsou nezávislé na vstupním tlaku a rychlosti.

Kompletní cyklus výstřelu

Konstrukce Kythera SA dokončuje cyklus výstřelu na stisknutí spouště. To vám dává osvědčený výkon uzavřených boltů Fusion Engine a F2 ve zcela mechanickém, vodotěsném systému s realistickou spouští. Protože se systém ihned po výstřelu resetuje, je připraven znovu střílet ještě před uvolněním spouště. To znamená, že systém může velmi rychle cyklovat pro rychlejší následné výstřely a nižší potenciál pro dvojité podávání.

Extrémně efektivní a konzistentní

Konstrukce ventilu Kythera funguje bez potřeby vzduchu k ovládání otevírání nebo zavírání ventilu. Bez pilotního ventilu je 100 % vzduchu vstupujícího do systému vypouštěno přes trysku, což umožňuje velmi efektivní provoz. Kromě toho, že je systém extrémně efektivní, je také extrémně konzistentní. Ventil se uvolní ve stejném bodě při každém výstřelu stejnou silou, bez ohledu na vstup spouště.

Univerzální nabíjecí kabel

Ocelový kabel viditelný na zadní straně systému je připevněn k napínacímu mechanismu pro vnitřní šoupátko. Ačkoli systém automaticky natáhne šoupátkový ventil, když je systém pod tlakem, protože Kythera používá vyvážený ventil, je v určitých situacích možné, že by se ventil mohl zastavit a je nutné jej natáhnout ručně. K tomu obvykle dochází pouze v případě, že systému zcela dojde vzduch, takže tlak klesne pod provozní rozsah systému. Šňůra je navržena tak, aby byla buď vedena přes rukojeť pušky pro snadný přístup, nebo dokonce možná nějakým způsobem připevněna k nabíjecí páce.

Snadná instalace

Systém Kythera SA se instaluje do standardního mechaboxu jako jedna sestava a obvykle nevyžaduje žádnou úpravu mechaboxu. Nejsou zde žádné samostatné díly k instalaci a jediné díly, které je třeba zachovat z mechaboxu, jsou spoušť, vodič pružiny, přepínač střelby a bezpečnostní komponenty.

Široký rozsah nastavení rychlosti

Kythera má široký rozsah provozního tlaku od 60 psi do 180 psi, což vám umožňuje jemně doladit rychlost systému a přizpůsobit jej různým požadavkům a aplikacím. V tomto tlakovém rozsahu jsme pozorovali úsťovou rychlost 270 - 500 fps s 0,20g při použití hlavně 6,05 x 380 mm. To umožňuje použití jedné Kythery v jakékoli roli, od CQB po Sniper, a to především pouze úpravou vstupního tlaku z vašeho vzduchového zařízení.

Vlastnosti:

  • Navrženo od základu jako vysoce výkonný mechanický systém HPA, nikoli jako modifikace konstrukce ovládané elektromagnetem.
  • Patentovaný mechanismus ventilu poskytuje vynikající účinnost a konzistentní rychlost v kombinaci s realistickým chodem a resetem spouště.
  • Dokončuje celý cyklus výstřelu pouze na stisknutí spouště, což se promítá do konzistentního pohybu trysky a rychlých následných výstřelů.
  • Nastavitelná spoušť. Úpravy zahrnují: Hmotnost, délku tahu a chod.
  • Nastavitelná rychlost setrvání/návratu trysky.
  • Široký rozsah provozního tlaku 60 až 180 psi.