29.3. a 1.4. máme zavřeno

PDiK gen.3 HPA konverze pro AEG V2

Poloautomatický HPA kit pro AEG V2  Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Osazení je do standartního mechyboxu verze 2  Technické parametry: doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar ústová rychlost dle sestavy cca...
Poloautomatický HPA kit pro AEG V2  Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Osazení je do standartního mechyboxu verze 2  Technické parametry: doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar ústová rychlost dle sestavy cca 150-230m/s režim střelby: jednotlivé rány (semiautomatic) blow back: NE nutnost akumulátoru: ne materiál mechaboxu: ZnAl materiál mechanizmu: Ocel a Hliník CNC made Set obsahuje: HPA set vzduchového válce, trysky 21.4 mm a mechanizmu PDiK U setu je základní tryska vhodná pro zbraně M4/16, ale je možné ji vyměnit a tím lze použít set i do jiného modelu zbraně, který používá mechabox V2. Při rozborce setu lze měnit trysky pro rozdílné hop up komory a zbraně. Základní tryska od výrobce je s těsněním a odpovídá délce 21,4mm Pro jednodušší instalaci se neváhejte obrátit na náše servis. Naši technici set upraví či poskládají přímo na míru do vaší zbraně a vyladí jej k nejlepším výkonům. Set umožňuje přestavbu z AEG M4/M16/MP5/ G3 a jiné s V2 na poloautomatické. Díky velkému potenciálu HPA setu lze na dlouhé hlavni získat velice přesnou a silnou odstřelovací pušku. Potenciál HPA setů může být až 240 m/s a i více při maximálním tlaku.
Zobrazit

6 990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

MANC050

: Mancraft

Koupí tohoto produktu získáte 69 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Poloautomatický HPA kit pro AEG V2

 Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Osazení je do standartního mechyboxu verze 2 

Technické parametry:
doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar
ústová rychlost dle sestavy cca 150-230m/s
režim střelby: jednotlivé rány (semiautomatic)
blow back: NE
nutnost akumulátoru: ne
materiál mechaboxu: ZnAl
materiál mechanizmu: Ocel a Hliník CNC made

Set obsahuje:
HPA set vzduchového válce, trysky 21.4 mm a mechanizmu PDiK

U setu je základní tryska vhodná pro zbraně M4/16, ale je možné ji vyměnit a tím lze použít set i do jiného modelu zbraně, který používá mechabox V2.
Při rozborce setu lze měnit trysky pro rozdílné hop up komory a zbraně. Základní tryska od výrobce je s těsněním a odpovídá délce 21,4mm

Pro jednodušší instalaci se neváhejte obrátit na náše servis. Naši technici set upraví či poskládají přímo na míru do vaší zbraně a vyladí jej k nejlepším výkonům.

Set umožňuje přestavbu z AEG M4/M16/MP5/ G3 a jiné s V2 na poloautomatické. Díky velkému potenciálu HPA setu lze na dlouhé hlavni získat velice přesnou a silnou odstřelovací pušku. Potenciál HPA setů může být až 240 m/s a i více při maximálním tlaku.

BarvaČerná