29.3. a 1.4. máme zavřeno

PDiK gen.2 HPA konverze pro AEG V2 - long

PDiK gen.2 HPA konverze pro AEG V2 Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Poloautomatický HPA kit pro AEG V2 - long  Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Technické parametry: doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar ústová rychlost dle sestavy cca 150-230m/s režim střelby: jednotlivé...
Poloautomatický HPA kit pro AEG V2 - long  Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Technické parametry: doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar ústová rychlost dle sestavy cca 150-230m/s režim střelby: jednotlivé rány (semiautomatic) blow back: NE nutnost akumulátoru: ne materiál mechaboxu: ZnAl materiál mechanizmu: Ocel a Hliník CNC made Při rozborce setu lze měnit trysky pro rozdílné hop up komory a zbraně. Pro jednodušší instalaci se neváhejte obrátit na náše servis. Naši technici set upraví či poskládají přímo na míru do vaší zbraně a vyladí jej k nejlepším výkonům. Potenciál HPA setů může být až 240 m/s a i více při maximálním tlaku. e na dlouhé hlavni získat velice přesnou a silnou odstřelovací pušku. Potenciál HPA setů může být až 240 m/s a i více při maximálním tlaku. Pro instalaci je potřeba u Vašeho mechaboxu odstranit :
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

MANC053

: Mancraft

Poloautomatický HPA kit pro AEG V2 - long

 Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním.

Technické parametry:
doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar
ústová rychlost dle sestavy cca 150-230m/s
režim střelby: jednotlivé rány (semiautomatic)
blow back: NE
nutnost akumulátoru: ne
materiál mechaboxu: ZnAl
materiál mechanizmu: Ocel a Hliník CNC made

Při rozborce setu lze měnit trysky pro rozdílné hop up komory a zbraně.

Pro jednodušší instalaci se neváhejte obrátit na náše servis. Naši technici set upraví či poskládají přímo na míru do vaší zbraně a vyladí jej k nejlepším výkonům.

Potenciál HPA setů může být až 240 m/s a i více při maximálním tlaku.

e na dlouhé hlavni získat velice přesnou a silnou odstřelovací pušku. Potenciál HPA setů může být až 240 m/s a i více při maximálním tlaku.

Pro instalaci je potřeba u Vašeho mechaboxu odstranit :