Mancraft Konverzní kit pro manuální pušky A&K SVD - PDiK

SVD PDiK - Drop in Kit – Jedná se o konverzní kit, který vám umožní předělat manuální pušku na pušku poháněnou stlačeným vzduchem, nebo CO2. Jedná se o velmi kvalitní a levnou metodu upgradu zbraně. Celý set je postavem na jednoduchém principu a...
SVD PDiK - Drop in Kit – Jedná se o konverzní kit, který vám umožní předělat manuální pušku na pušku poháněnou stlačeným vzduchem, nebo CO2. Jedná se o velmi kvalitní a levnou metodu upgradu zbraně. Celý set je postavem na jednoduchém principu a díky tomu je velmi odolný a spolehlivý. Díky dobré konstrukci a použitým materiálům set nezatěžuje ostatní díly v pušce a proto mohou zůstat základní. Pušku lze natáhnout jedním prstem. Při použití vhodného regulátoru jde docílit velmi dobré stability (+-3fps) a dobrého výkonu. Výkon lze plynule regulovat nastavením výstupního tlaku z regulátoru. Některé pušky vyžadují úpravu těla, aby bylo možné set nainstalovat. Doporučený maximální tlak je 19 barů, ideální provozní tlak 10barů. Set obsahuje - Konverzní set, hadici 1,4m (4mm)
Zobrazit

7 290,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

MANC011

: Mancraft

Koupí tohoto produktu získáte 72 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


SVD PDiK - Drop in Kit – Jedná se o konverzní kit, který vám umožní předělat manuální pušku na pušku poháněnou stlačeným vzduchem, nebo CO2. Jedná se o velmi kvalitní a levnou metodu upgradu zbraně. Celý set je postavem na jednoduchém principu a díky tomu je velmi odolný a spolehlivý.
Díky dobré konstrukci a použitým materiálům set nezatěžuje ostatní díly v pušce a proto mohou zůstat základní. Pušku lze natáhnout jedním prstem.
Při použití vhodného regulátoru jde docílit velmi dobré stability (+-3fps) a dobrého výkonu. Výkon lze plynule regulovat nastavením výstupního tlaku z regulátoru.
Některé pušky vyžadují úpravu těla, aby bylo možné set nainstalovat.
Doporučený maximální tlak je 19 barů, ideální provozní tlak 10barů.
Set obsahuje - Konverzní set, hadici 1,4m (4mm)