29.3. a 1.4. máme zavřeno

PDiK - Gearbox model : V2 - long

PDiK - Gearbox model : V2 - long Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Poloautomatický HPA kit pro AEG V2-long  Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Osazený do standartního mechyboxu verze 2  Technické parametry: doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar ústová rychlost dle sestavy...
Poloautomatický HPA kit pro AEG V2-long  Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Osazený do standartního mechyboxu verze 2  Technické parametry: doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar ústová rychlost dle sestavy cca 150-230m/s režim střelby: jednotlivé rány (semiautomatic) blow back: NE nutnost akumulátoru: ne materiál mechaboxu: ZnAl materiál mechanizmu: Ocel a Hliník CNC made Set obsahuje: HPA set vzduchového válce, trysky 21.4 mm a mechanizmu PDiK Kostru mechoboxu V2 6 mm vzduchová hadička cca 130 cm dlouhá POZOR SET NEOBSAHUJE: Spoušť, zarážku spouště a kulisu přepínače (tyto díly lze většinou použít původní). U setu je základní tryska vhodná pro zbraně M4/16, ale je možné ji vyměnit a tím lze použít set i do jiného modelu zbraně, který používá mechabox V2. Při rozborce setu lze měnit trysky pro rozdílné hop up komory a zbraně. Základní tryska od výrobce je s těsněním a odpovídá délce 21,4mm Set dále obsahuje cca 4-5 šroubů mechaboxu - není jich potřeba více, jelikož kostra zde nedostává rázy od pružiny. Pro jednodušší instalaci se neváhejte obrátit na náše servis. Naši technici set upraví či poskládají přímo na míru do vaší zbraně a vyladí jej k nejlepším výkonům. Set umožňuje přestavbu z AEG M4/M16/MP5/ G3 a jiné s V2 na poloautomatické. Díky velkému potenciálu HPA setu lze na dlouhé hlavni získat velice přesnou a silnou odstřelovací pušku. Potenciál HPA setů může být až 240 m/s a i více při maximálním tlaku.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

MANC016

: Mancraft

Poloautomatický HPA kit pro AEG V2-long

 Set je vyrobený převážně z hliníku a oceli, přesným CNC obráběním. Osazený do standartního mechyboxu verze 2 

Technické parametry:
doporučený provozní tlak HPA 8-15 bar
ústová rychlost dle sestavy cca 150-230m/s
režim střelby: jednotlivé rány (semiautomatic)
blow back: NE
nutnost akumulátoru: ne
materiál mechaboxu: ZnAl
materiál mechanizmu: Ocel a Hliník CNC made

Set obsahuje:
HPA set vzduchového válce, trysky 21.4 mm a mechanizmu PDiK
Kostru mechoboxu V2
6 mm vzduchová hadička cca 130 cm dlouhá
POZOR SET NEOBSAHUJE: Spoušť, zarážku spouště a kulisu přepínače (tyto díly lze většinou použít původní).
U setu je základní tryska vhodná pro zbraně M4/16, ale je možné ji vyměnit a tím lze použít set i do jiného modelu zbraně, který používá mechabox V2.
Při rozborce setu lze měnit trysky pro rozdílné hop up komory a zbraně. Základní tryska od výrobce je s těsněním a odpovídá délce 21,4mm
Set dále obsahuje cca 4-5 šroubů mechaboxu - není jich potřeba více, jelikož kostra zde nedostává rázy od pružiny.

Pro jednodušší instalaci se neváhejte obrátit na náše servis. Naši technici set upraví či poskládají přímo na míru do vaší zbraně a vyladí jej k nejlepším výkonům.

Set umožňuje přestavbu z AEG M4/M16/MP5/ G3 a jiné s V2 na poloautomatické. Díky velkému potenciálu HPA setu lze na dlouhé hlavni získat velice přesnou a silnou odstřelovací pušku. Potenciál HPA setů může být až 240 m/s a i více při maximálním tlaku.

BarvaČerná