29.3. a 1.4. máme zavřeno

HPA Konverzní kit F2 pro A&K/CA M249

Dvojitý solenoidový design F2™ poskytuje stejnou funkci jako legendární Fusion Engine™, ale v kompaktnějším, efektivnějším a flexibilnějším provedení.

13 250,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

F2MG-249

: Polarstar

Koupí tohoto produktu získáte 132 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Patentovaný dvojitý solenoidový design:

Dvojitý solenoidový design F2™ poskytuje stejnou funkci jako legendární Fusion Engine™, ale v kompaktnějším, efektivnějším a flexibilnějším provedení. Dvě solenoidy umožňují nezávislou regulaci trysky a talířového ventilu, aby bylo dosaženo bezkonkurenčního řízení jak doby nabíjení, tak i objemu použitého vzduchu. Kromě toho je možné měnit spouštěcí posloupnost tak, aby byla schopna pracovat jak s closed boltem, tak s režimem "AEG".

Zvýšená účinnost: 

F2™ obsahuje novou jednodílnou, lehkou konstrukci ventilů, která však funguje stejným způsobem jako Fusion Engine™. Tento ventil je schopen pracovat při nižších tlacích a využívá méně vzduchu k fungování, což optimalizuje účinnost vzduchu.

Pružinová tryska: 

Tryska F2™ je předepjatá pružinou dopředu, která zajišťuje konzistentní zatížení bez ohledu na provozní tlak. Může pojmout, stejně pružina jako Fusion Engine™, lehkou i těžkou pružinu, které jsou k dispozici pro nastavení síly zatížení.

Robustní konstrukce modelu F2 ™ umožňuje provozní tlak v rozmezí 45psi až 145psi, který umožňuje dosahovat rychlosti od CQB po DMR při použití pouze jedné trysky pro celý rozsah nastavení rychlosti.

Vlastnosti:

  • Extrémně lehký a kompaktní design
  • Dvojitá solenoidová konstrukce umožňuje změnu z open na closed bolt střelbu.
  • F2 FCU s LCD umožňuje snadné nastavení.
  • Pružinová tryska poskytuje konzistentní zatížení
  • Jednoduchý talířový ventil může pracovat při nižších tlacích
  • Patentovaný dvojitý solenoidový design
  • Snadno nastavitelné FPS lze použít jak pro CQB, tak pro použití v terénu, aniž byste museli měnit trysky
  • F2 FCU je v podstatě Mini Fusion Engine. Nabízí stejnou nastavitelnost a výkon jako Fusion Engine, ale v balení velikosti válce.

Rychlostní rozsah: 205fps - 500fps
Provozní tlak: 45-145psi
Délka: 4"
Materiál: hliníková slitina