M4 (RRA SA-E17 EDGE™) - Černo-Písková

M4 (RRA SA-E17 EDGE™), černo - písková Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

EDGE™ je řada replik od Specna Arms, která kombinuje řadu řešení a technologií, které je těžké najít v jiných replikách na trhu. Jde o řadu, která klade důraz na velmi dobré řemeslné zpracování exteriéru a řešení, která zlepšují univerzálnost repliky, prodlužují její životnost a také usnadňují možnost ladění výkonu. Ihned po vybalení z krabice získáte repliku, která nevyžaduje žádnou úpravu. 

Prodej skončil Zobrazit alternativy

SPARMS185-TAN

: Specna Arms

QD pistolová rukojeť, která poskytuje snadný a rychlý přístup k motoru bez použití nástrojů, stejně jako oboustranná montáž popruhu. Replika karabiny SA-E08 je vybavena předpažbím v keymode stylu, na které můžete přidat řadu taktických doplňků: baterky, rukojeti, laserové zaměřovače a optické zaměřovače. Sada obsahuje 3 montážní lišty. Dlouhá horní kolejnice je vybavena otočnými mířidly. Hlaveň má standardní -14 mm levotočivý závit.

Každý prvek repliky byl vyroben a osazen s maximální péčí o každý detail. Kromě toho je tělo vybaveno povrchovou úpravou Nano Coating, která zabraňuje poškrábání. Tělo také nese označení Specna Arms a také individuální sériové číslo, které je dále ověřeno dodatečným hologramem. Mezi detaily, které si zaslouží pozornost, patří také pistolová rukojeť QD, která poskytuje snadný a rychlý přístup k motoru bez použití nářadí, a také oboustranné poutko pro připevnění taktického popruhu.

Karabina je vybavena továrně namontovaným modulem MOSFET X-ASR od polské značky GATE. Jde o bezprecedentní spolupráci polského výrobce s továrnou známou svými airsoftovými replikami. Nejkvalitnější MOSFET X-ASR se stará o bezpečnost replikových komponentů, zlepšuje reakci spouště a prodlužuje životnost elektroniky a baterie. Umožní také diagnostikovat základní poruchy uvnitř repliky díky integrovaným stavovým diodám.

Replika má vnitřní přesnou hlaveň o průměru 6,03 mm, která poskytuje vysokou přesnost a opakovatelnost vystřelených střel. Hlaveň pracuje v tandemu s novým typem Hop-Up rotační komory, která umožňuje velmi přesné a stabilní nastavení rotace BB.

Replika je vybavena systémem rychlé výměny pružin ESA™. Díky tomuto systému je možné rychle a rychle přizpůsobit sílu repliky podmínkám očekávaným na hřišti bez nutnosti mít přístup do dílny nebo sady speciálních nástrojů - vše, co je potřeba, je odstranit šoupátko pažby, abyste získali přístup k pružině, aby ji bylo možné vyjmout bez nutnosti vytahování nebo demontáže mechaboxu.

Výhody systému ESA™ je těžké přeceňovat. Ve světle aktuálních interních předpisů v rámci různých skupin systém zaručuje uživateli pestrou škálu možností a dostatek volnosti. Systém ESA™ umožňuje s minimálním časem vyměnit hlavní pružinu, a tak přizpůsobit úsťovou rychlost směrem k prostoru zvěře tak, aby byl zaručen ideální kompromis mezi účinností střelby a bezpečností pro uživatele. sebe i ostatních účastníků. Uvnitř krabice je spolu s replikou další hlavní pružina M90, která je vynikající pro vnitřní provoz.

Srdcem repliky je mechaboxem ORION založená na zesíleném rámu a vybavená funkcí hlavního vypínacího mechanismu pružiny. Replika obsahuje pole vysoce kvalitních dílů hned po vybalení, díky čemuž je charakteristická svou spolehlivostí a připraveností na další ladění. Převodovka ORION je připravena pro spolupráci s pružinami M120. Uvnitř jsou prvky jako:

  • zesílený polymerový píst s plnou ocelovou čelistí
  • hliníková, vzduchem utěsněná tryska
  • hliníková, dvojitě vzduchotěsná hlava válců
  • hliníková, dvojitá vzduchem utěsněná hlava pístu s ložisky
  • ložiskové pružinové šoupátko
  • sada ocelových ozubených kol
  • 8mm kuličková ložiska


Krabice kromě repliky obsahuje dva zásobníky Mid-Cap S-MAG o kapacitě 125 BB každý. S-MAG je exkluzivní polymerový zásobník navržený společností Specna Arms. Pozoruhodná je charakteristická textura složená z log Specna Arms. S-mag umožňuje bezproblémové podávání BBs i při vysoké ROF.

Sada obsahuje:

  • replika
  • 2 x zásobník S-MAG Mid-Cap
  • přídavná hlavní pružina M90
  • uživatelský manuál
  • osvědčení
  • diagnostická karta GATE X-ASR
  • taktický grip

Sada neobsahuje baterii ani nabíječku.

BarvaPísková
Úsťová rychlost (m/s)115 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka vnější (minimální)665 (mm)
Délka vnější (maximální)735 (mm)
Délka vnitřní hlavně235 (mm)
Hmotnost2420 (g)
Materiál tělaKov
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek8 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyKov
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruT-Dean
Materiál zásobníkuPlast
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku125
MOSFETANO
BlowbackNE
Baterie součástí baleníNE
NabíječkaNE