29.3. a 1.4. máme zavřeno

M4 (RRA SA-E17 EDGE™) - Chaos Grey

EDGE™ je řada replik od Specna Arms, která kombinuje řadu řešení a technologií, které je těžké najít v jiných replikách na trhu. Jde o řadu, která klade důraz na velmi dobré řemeslné zpracování exteriéru a řešení, která zlepšují univerzálnost repliky, prodlužují její životnost a také usnadňují možnost ladění výkonu. Ihned po vybalení z krabice získáte repliku, která nevyžaduje žádnou úpravu. 

Prodej skončil Zobrazit alternativy

SPARMS185-GR

: Specna Arms

QD pistolová rukojeť, která poskytuje snadný a rychlý přístup k motoru bez použití nástrojů, stejně jako oboustranná montáž popruhu. Replika karabiny SA-E08 je vybavena předpažbím v keymode stylu, na které můžete přidat řadu taktických doplňků: baterky, rukojeti, laserové zaměřovače a optické zaměřovače. Sada obsahuje 3 montážní lišty. Dlouhá horní kolejnice je vybavena otočnými mířidly. Hlaveň má standardní -14 mm levotočivý závit.

Každý prvek repliky byl vyroben a osazen s maximální péčí o každý detail. Kromě toho je tělo vybaveno povrchovou úpravou Nano Coating, která zabraňuje poškrábání. Tělo také nese označení Specna Arms a také individuální sériové číslo, které je dále ověřeno dodatečným hologramem. Mezi detaily, které si zaslouží pozornost, patří také pistolová rukojeť QD, která poskytuje snadný a rychlý přístup k motoru bez použití nářadí, a také oboustranné poutko pro připevnění taktického popruhu.

Karabina je vybavena továrně namontovaným modulem MOSFET X-ASR od polské značky GATE. Jde o bezprecedentní spolupráci polského výrobce s továrnou známou svými airsoftovými replikami. Nejkvalitnější MOSFET X-ASR se stará o bezpečnost replikových komponentů, zlepšuje reakci spouště a prodlužuje životnost elektroniky a baterie. Umožní také diagnostikovat základní poruchy uvnitř repliky díky integrovaným stavovým diodám.

Replika má vnitřní přesnou hlaveň o průměru 6,03 mm, která poskytuje vysokou přesnost a opakovatelnost vystřelených střel. Hlaveň pracuje v tandemu s novým typem Hop-Up rotační komory, která umožňuje velmi přesné a stabilní nastavení rotace BB.

Replika je vybavena systémem rychlé výměny pružin ESA™. Díky tomuto systému je možné rychle a rychle přizpůsobit sílu repliky podmínkám očekávaným na hřišti bez nutnosti mít přístup do dílny nebo sady speciálních nástrojů - vše, co je potřeba, je odstranit šoupátko pažby, abyste získali přístup k pružině, aby ji bylo možné vyjmout bez nutnosti vytahování nebo demontáže mechaboxu.

Výhody systému ESA™ je těžké přeceňovat. Ve světle aktuálních interních předpisů v rámci různých skupin systém zaručuje uživateli pestrou škálu možností a dostatek volnosti. Systém ESA™ umožňuje s minimálním časem vyměnit hlavní pružinu, a tak přizpůsobit úsťovou rychlost směrem k prostoru zvěře tak, aby byl zaručen ideální kompromis mezi účinností střelby a bezpečností pro uživatele. sebe i ostatních účastníků. Uvnitř krabice je spolu s replikou další hlavní pružina M90, která je vynikající pro vnitřní provoz.

Srdcem repliky je mechaboxem ORION založená na zesíleném rámu a vybavená funkcí hlavního vypínacího mechanismu pružiny. Replika obsahuje pole vysoce kvalitních dílů hned po vybalení, díky čemuž je charakteristická svou spolehlivostí a připraveností na další ladění. Převodovka ORION je připravena pro spolupráci s pružinami M120. Uvnitř jsou prvky jako:

  • zesílený polymerový píst s plnou ocelovou čelistí
  • hliníková, vzduchem utěsněná tryska
  • hliníková, dvojitě vzduchotěsná hlava válců
  • hliníková, dvojitá vzduchem utěsněná hlava pístu s ložisky
  • ložiskové pružinové šoupátko
  • sada ocelových ozubených kol
  • 8mm kuličková ložiska


Krabice kromě repliky obsahuje dva zásobníky Mid-Cap S-MAG o kapacitě 125 BB každý. S-MAG je exkluzivní polymerový zásobník navržený společností Specna Arms. Pozoruhodná je charakteristická textura složená z log Specna Arms. S-mag umožňuje bezproblémové podávání BBs i při vysoké ROF.

Sada obsahuje:

  • replika
  • 2 x zásobník S-MAG Mid-Cap
  • přídavná hlavní pružina M90
  • uživatelský manuál
  • osvědčení
  • diagnostická karta GATE X-ASR
  • taktický grip

Sada neobsahuje baterii ani nabíječku.

BarvaŠedá
Úsťová rychlost (m/s)115 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka vnější (minimální)665 (mm)
Délka vnější (maximální)735 (mm)
Délka vnitřní hlavně235 (mm)
Hmotnost2420 (g)
Materiál tělaKov
Verze mechaboxuV2 - ESA™
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek8 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyKov
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruT-Dean
Materiál zásobníkuPlast
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku125
MOSFETANO
BlowbackNE
Baterie součástí baleníNE
NabíječkaNE