29.3. a 1.4. máme zavřeno

M4 Commando (SA-C02 CORE™) - Černá

M4 Commando (SA-C02 CORE™), černá Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Krátká varianta Commando věhlasné pušky M4 v modelové řadě CORE™ od firmy Specna Arms je jasná volba pro začínající i pokročilé hráče. Nabízí skvělý výkon a nadstandardní vnitřní díly, ESA rychlou výměnou pružiny a přitom atraktivní cenu. Další výhodou je lehké, ale odolné tělo z nylonových vláken. Kvalitou překonává většinu až dvojnásobně dražších pušek. Tu prostě musíte mít!

Prodej skončil Zobrazit alternativy

SPARMS043

: Specna Arms

Klasika všech klasik, primární zbraň nespočet armád po celém světě, oblíbený model mnoha hráčů airsoftu i počítačových stříleček. Tím vším je puška M4 Commando od Specna Arms s označením SA-C02 řady Core. Tato klasika na bázi ikonické BLACK RIFLE M4 oslní nejen klasickým designem slavné útočné pušky, ale také konfigurací vnitřních dílů, které nabízí bezkonkurenční výkon a spolehlivost. Tuto zbraň ocení jak začátečníci, díky výhodné ceně vzhledem k výkonu, tak i zkušení hráči pro její skvělou manévrovatelnost a váhu. Celodenní akce s touto odlehčenou variantou řady CORE bude procházka rajskou zahradou a sběr úspěšných zásahu protivníka, který bude unaveně tahat svoji přetíženou zbraň.

Výrobcem je mezi hráči stále oblíbenější značka Specna Arms, která opakovaně obsazuje přední příčky nejoblíbenějších zbraní v airsoftovém světě. Již od začátku nabízí kvalitu za rozumnou cenu a má skvělý potenciál pro budoucí vylepšování výkonu zbraně. Jednoduše řečeno: stačí koupit, rozbalit, naládovat zásobníky a vyrazit hrát!

Vlastnosti:

  • Kvalitní a pevné tělo z nylonových vláken
  • Pažba typu Crane pro umístění vícedílných baterií
  • mechabox V2 se QD systémem ESA skrz tubus pažby viz fotogalerie
  • Ocelový vodící trn pružiny
  • Kvalitní kovová vzduchotechnika
  • Píst s kovovými zuby
  • 8mm kuličková ložiska pro rychlý chod
  • Set kol s poměrem 18:1
  • Polymerová rotační hop-up komora

Výkon a dostřel
SA-C02 je vybavena nadstandardními díly a odolným skeletem mechaboxu, které posouvají hranice výkonu této zbraně nad ostatní. Díky skvělému dostřelu je tato puška ideální pro jakoukoliv hru, od krátkých soubojů v CQB až po taktické přesuny s přesnou střelbou na delší vzdálenosti. Základní výkon se pohybuje kolem 115 m/s, což je optimální úsťová rychlost rychlost pro akce s omezením limitu. Díky snadné a rychlé výměně pružiny bez nutnosti rozdělávat celý mechabox si můžete výkon i dostřel přizpůsobit svým potřebám.

Mechabox a vnitřní díly
SA-C02 je vybavena vysoce kvalitním mechaboxem s odolností do M120, který zajišťuje spolehlivý chod a minimální opotřebení vnitřních dílů na základní pružině. To znamená, že puška je nejen výkonná, ale také odolná a spolehlivá i při intenzivním používání. Vnitřní díly jsou pečlivě vybrány a sestaveny tak, aby poskytovaly optimální výkon a přesnost. Tato zbraň je připravena pro použití s klasickými i Li-Pol bateriemi 7,4 V a 11,1 V (k dispozici v příslušenství).

Vnější zpracování
Replika Specna Arms SA-C02 vyniká kvalitním vnějším zpracováním. Je černě matně lakovaná, což ji dodává elegantní vzhled. Ergonomický design a lehká konstrukce zaručují pohodlné nošení a snadné ovládání. S nastavitelnou pažbou je tato replika připravena na různorodé herní situace. Celkově jde o pušku, která spojuje špičkový výkon s atraktivním designem pro maximální airsoftový zážitek.

V Balení naleznete:

  • Pušku
  • Kovový zásobník (kapacita 300 BBs)
  • Náhradní slabší pružinu (M90)
  • Reklamní samolepky Specna Arms

*** Konektor můžeme na požádání přepájet na T-Dean. Stačí požadavek napsat do poznámky k objednávce. ***

BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)115 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka700 (mm)
Délka vnější (minimální)695 (mm)
Délka vnější (maximální)780 (mm)
Délka vnitřní hlavně275 (mm)
Hmotnost2250 (g)
Materiál tělaPlast
Verze mechaboxuV2 - ESA™
Počet kovových zubů pístu14
Velikost ložisek8 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyPlast
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTočný
Kapacita zásobníku300
MOSFETNE
ProcesorovkaNE
BlowbackNE
Baterie součástí baleníNE
NabíječkaNE