29.3. a 1.4. máme zavřeno

M4 CQB - BLACK - ABS (SRT-03)

M4 CQB - BLACK - ABS (SRT-03) Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Plnohodnotná airsoftová zbraň standardu AEG v plastovém těle a s kovovým mechaboxem. Výborný poměr ceny a výkonu. Jedná se o klasickou M4 od Spartac. Tělo zbraně (včetně hlavně, mířidel, předpažbí..apod) je však celé z odolného ABS plastu. Díky...
Plnohodnotná airsoftová zbraň standardu AEG v plastovém těle a s kovovým mechaboxem. Výborný poměr ceny a výkonu. Jedná se o klasickou M4 od Spartac. Tělo zbraně (včetně hlavně, mířidel, předpažbí..apod) je však celé z odolného ABS plastu. Díky tomu je hmotnost pouze 2050g. Získáváte tak zbraň s dobrým výkonem , ale výrazně lehčí, takže manipulace je snadnější. Rychlejší zamíření, pohodlnější nošení, střelba jednou rukou. M4 patří mezi nejprodávanější modely airsoftové zbraně. Pokud toužíte po tomto modelu ale jste začátečník s omezenými finančními prostředky,  nebo hledáte zbraň s nízkou hmotností, je toto ta pravá volba. I když je zbraň z odolného plastu, nezapomeňte při hře, že se jedná o airsoftový model a nikoliv skutečná zbraň z ocele a slitin. Charakteristika: Odolné plastové tělo Baterie v pažbě. Umožňuje ukrýt až 9,6V MiniCQB Výsuvná pažba Střelba jednotlivě i dávkou Tlumič plamene stylu Phantom Standardní kovový mechabox s pružinou M120 Výkon 125 m/s (410 FPS) Kovový vysokokapacitní zásobník na 300 kuliček v balení Zdarma baterie a nabíječka (Doporučujeme však zakoupit značkové!) Hlaveň 6,03mm Regulovatelný HopUp Optimální hmotnost střeliva je 0,25g Vyrobeno v číně. Režim střelby Jednotlivě i dávka Princip funkce Elektrická Orientační výkon zbraně (+/- 10%) Energie projektilu (J) 1,43 Úsťová rychlost (m/s) 120 Úsťová rychlost (fps) 410 Teoretický dostřel (m) 54 Vhodná váha kuliček 0,25g Vnější popis Délka (mm) 770-785 Hmotnost (g) 1980 Materiál Kombinace materiálů Materiál těla Plast Pažba ABS plast Předpažbí ABS plast Vnitřní popis Vnitřní délka hlavně 290mm Typ mechaboxu v.2 Materiál mechaboxu kovová slitina Ložiska 7mm kuličková Ozubená kola kovová, standardní Píst klasický plastový, jeden kovový zub Hlava pístu Plast Hop-up ano, plast, regulovatelný Zásobník Kapacita zásobníku 300 Materiál zásobníku Kov Typ zásobníku Točný vysokoapacitní zásobník Akumulátor Vhodný akumulátor Mini CQB Konektor Mini Tamiya Umístění ve zbrani v předpažbí Obsah balení Akumulátor Ano Nabíječka Ano Zásobník Ano Upozornění: V balení tohoto výrobku se nachází neznačková baterie, nebo nabíječka. Jsou určeny pouze k vyzkoušení repliky. Nejsou pro svou omezenou životnost vhodné pro trvalé užívání a pozdějšímu nabíjení značkových baterií. Vřele doporučujeme pro správnou funkci repliky zakoupit kvalitnější akumulátor. Toto příslušenství je dodáváno jako dárek zdarma a nelze je reklamovat.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

SPART010

Plnohodnotná airsoftová zbraň standardu AEG v plastovém těle a s kovovým mechaboxem. Výborný poměr ceny a výkonu. Jedná se o klasickou M4 od Spartac. Tělo zbraně (včetně hlavně, mířidel, předpažbí..apod) je však celé z odolného ABS plastu. Díky tomu je hmotnost pouze 2050g. Získáváte tak zbraň s dobrým výkonem , ale výrazně lehčí, takže manipulace je snadnější. Rychlejší zamíření, pohodlnější nošení, střelba jednou rukou.

M4 patří mezi nejprodávanější modely airsoftové zbraně. Pokud toužíte po tomto modelu ale jste začátečník s omezenými finančními prostředky,  nebo hledáte zbraň s nízkou hmotností, je toto ta pravá volba. I když je zbraň z odolného plastu, nezapomeňte při hře, že se jedná o airsoftový model a nikoliv skutečná zbraň z ocele a slitin.

Charakteristika:

  • Odolné plastové tělo
  • Baterie v pažbě. Umožňuje ukrýt až 9,6V MiniCQB
  • Výsuvná pažba
  • Střelba jednotlivě i dávkou
  • Tlumič plamene stylu Phantom
  • Standardní kovový mechabox s pružinou M120
  • Výkon 125 m/s (410 FPS)
  • Kovový vysokokapacitní zásobník na 300 kuliček v balení
  • Zdarma baterie a nabíječka (Doporučujeme však zakoupit značkové!)
  • Hlaveň 6,03mm
  • Regulovatelný HopUp
  • Optimální hmotnost střeliva je 0,25g
  • Vyrobeno v číně.
Režim střelby

Jednotlivě i dávka

Princip funkce

Elektrická

Orientační výkon zbraně (+/- 10%)

Energie projektilu (J)

1,43

Úsťová rychlost (m/s)

120

Úsťová rychlost (fps)

410

Teoretický dostřel (m)

54

Vhodná váha kuliček

0,25g

Vnější popis

Délka (mm)

770-785

Hmotnost (g)

1980

Materiál

Kombinace materiálů

Materiál těla

Plast

Pažba

ABS plast

Předpažbí

ABS plast

Vnitřní popis

Vnitřní délka hlavně

290mm

Typ mechaboxu

v.2

Materiál mechaboxu

kovová slitina

Ložiska

7mm kuličková

Ozubená kola

kovová, standardní

Píst

klasický plastový, jeden kovový zub

Hlava pístu

Plast

Hop-up

ano, plast, regulovatelný

Zásobník

Kapacita zásobníku

300

Materiál zásobníku

Kov

Typ zásobníku

Točný vysokoapacitní zásobník

Akumulátor

Vhodný akumulátor

Mini CQB

Konektor

Mini Tamiya

Umístění ve zbrani

v předpažbí

Obsah balení

Akumulátor

Ano

Nabíječka

Ano

Zásobník

Ano

Upozornění: V balení tohoto výrobku se nachází neznačková baterie, nebo nabíječka. Jsou určeny pouze k vyzkoušení repliky. Nejsou pro svou omezenou životnost vhodné pro trvalé užívání a pozdějšímu nabíjení značkových baterií. Vřele doporučujeme pro správnou funkci repliky zakoupit kvalitnější akumulátor. Toto příslušenství je dodáváno jako dárek zdarma a nelze je reklamovat.

BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)120 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Délka785 (mm)
Délka vnější (minimální)770 (mm)
Délka vnější (maximální)785 (mm)
Délka vnitřní hlavně290 (mm)
Hmotnost1980 (g)
Materiál tělaPlast
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek7 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyPlast
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTočný
Kapacita zásobníku300