Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

COMBAT MACHINE PDW15 CQB M4 (celokov)

COMBAT MACHINE PDW15 CQB M4 (celokov) Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Model Combat Machine PDW15 celokovová airsoftová zbraň skutečně originálního vzhledu, který se bude v záplavě M4ek vyjímat. Kovový horní i kovový spodní díl jsou špičkově slícovány. Nenachází se zde žádné otřepy, nebo stopy po odlévání, jak je na...
Model Combat Machine PDW15 celokovová airsoftová zbraň skutečně originálního vzhledu, který se bude v záplavě M4ek vyjímat. Kovový horní i kovový spodní díl jsou špičkově slícovány. Nenachází se zde žádné otřepy, nebo stopy po odlévání, jak je na příklad u zbraní z číny běžné. Tělo má moderní tvar stylu VLTOR. Vypouštění zásobníku je oboustranné a s tejně tak přepínač střelby lze ovládat z obou stran. Natahovací páka závěru je zvětšená pro lepší úchop. Jejím natažením se klasicky odklápí prachová krytka závěru na pravé straně zbraně a odsouvá plech imitující závěr. Pod ním se skrývá klasická regulace HopUp zařízení. Součástí zbraně je integrovaný tlumič, který spolu s s výsunou pažbou dělá zbraň ideální pro rychlé akce v uzavřených prostorech.  Krátká, rychlá, smrtící. Nicméně dlouhá hlaveň a výkon přes 120 m/s bude dostatečný i v otevřeném prostoru. Zbraň je osazena dlouhým předpažbím v délce 12 palců M-LOK s horní RIS lištou a krátkými postraními. Umožňuje montáž dodatečného příslušenství, jako jsou rukojeti, svítilny...apod. Kovová sklopná mířidla jsou praktická a tak nebudou například kolimátoru vůbec překážet. Pažba je výsuvná a v její základně (tubusu) se ukrává prostor pro akumulátor. Ten je poměrně malý a umožňuje vložit pouze jeden LiPol akumulátor z naší nabídky. Viz související příslušenství. Akumulátor je však dostatečně silný pro pohon zbraně a dává dobour kadenci. Zásobník je vysokokapacitní na 300 ran. Jeho zvláštností je ergonomický gumový návlek, takže při přebíjení neklouže a zajistí rychlé přebíjení. Navíc je možné zbraň za zásobník držet. Zbraň od G&G Armament rozhodně nezapadne do záplavy M4ek a M16tek. Vyniká svým zpracováním, blowbackem a nadprůměrnými díly uvnitř.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

GAG00067

: G&G

Model Combat Machine PDW15 celokovová airsoftová zbraň skutečně originálního vzhledu, který se bude v záplavě M4ek vyjímat. Kovový horní i kovový spodní díl jsou špičkově slícovány. Nenachází se zde žádné otřepy, nebo stopy po odlévání, jak je na příklad u zbraní z číny běžné. Tělo má moderní tvar stylu VLTOR. Vypouštění zásobníku je oboustranné a s tejně tak přepínač střelby lze ovládat z obou stran. Natahovací páka závěru je zvětšená pro lepší úchop. Jejím natažením se klasicky odklápí prachová krytka závěru na pravé straně zbraně a odsouvá plech imitující závěr. Pod ním se skrývá klasická regulace HopUp zařízení.

Součástí zbraně je integrovaný tlumič, který spolu s s výsunou pažbou dělá zbraň ideální pro rychlé akce v uzavřených prostorech.  Krátká, rychlá, smrtící. Nicméně dlouhá hlaveň a výkon přes 120 m/s bude dostatečný i v otevřeném prostoru.

Zbraň je osazena dlouhým předpažbím v délce 12 palců M-LOK s horní RIS lištou a krátkými postraními. Umožňuje montáž dodatečného příslušenství, jako jsou rukojeti, svítilny...apod. Kovová sklopná mířidla jsou praktická a tak nebudou například kolimátoru vůbec překážet.

Pažba je výsuvná a v její základně (tubusu) se ukrává prostor pro akumulátor. Ten je poměrně malý a umožňuje vložit pouze jeden LiPol akumulátor z naší nabídky. Viz související příslušenství. Akumulátor je však dostatečně silný pro pohon zbraně a dává dobour kadenci.

Zásobník je vysokokapacitní na 300 ran. Jeho zvláštností je ergonomický gumový návlek, takže při přebíjení neklouže a zajistí rychlé přebíjení. Navíc je možné zbraň za zásobník držet.


Zbraň od G&G Armament rozhodně nezapadne do záplavy M4ek a M16tek. Vyniká svým zpracováním, blowbackem a nadprůměrnými díly uvnitř.

BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)100 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka790 (mm)
Délka vnější (minimální)700 (mm)
Délka vnější (maximální)790 (mm)
Délka vnitřní hlavně330 (mm)
Hmotnost2650 (g)
Materiál tělaKov
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuPlast
Točný / TlačnýTočný
Kapacita zásobníku300