SV-98 CORE™ sniper - černá

SV-98 CORE™ sniper - černá

5 490,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

SPARMS045

: Specna Arms

Koupí tohoto produktu získáte 54 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Specna Arms - pojem který zná dnes již téměř každý airsofotvý hráč. Řada CORE ™ - páteřní série populárních airsoftových replik, která na trh přinesla novou kvalitu. Díky atraktivní ceně v kombinaci s dobrým výkonem přímo z krabice a vysoce kvalitním materiálům je tato řada replik vhodná pro začátečníky i zkušené hráče airsoftu.

Replika odstřelovací pušky od Specna Arms je vybavena jednoduchým a spolehlivým mechanismem klasické manuální zbraně. Replika je vyrobena z kovu a vyztuženého polymeru. Díly vyrobené z kovu zahrnují celý vnitřní mechanismus (válec spolu s komorou, spoušťový mechanismus, natahovací páku, stejně jako RIS picatiny lištu a všechny montážní prvky, jako jsou šrouby. Tělo zbraně s pažbou, pažbou a zásobníkem byl vyroben z pevného polymeru a gumových doplňků.

Replika je vybavena některými díly, které jsou kompatibilní se standardem TM AWS, a také těmi, které lze najít v replikách řady WELL 44xx. Sestava válce (válec a píst) není standardní. Replika je ovšem kompatibilní s upgrade díly od AirsoftPro - jako je 45° spoušťový mechanismus - což dává velké možnosti pro možný upgrade.

Pažba má tři nastavovací polohy. Lícnici a pohodlné profilované polštářky lze výškově nastavit. Ve spodní části pažby je nastavitelný monopod, který zlepšuje stabilizaci repliky při střelbě v leže.

Vyztužený polymer NCore činí tělo zbraně velmi odolným a matný povrch zapůsobí na nejedno oko.

Replika se skládá ze dvou hlavních prvků: těla s pažbou a hlavně s komorou. Jedná se o praktické řešení, pokud jde o přepravu a skládání sestavy repliky. Pro ono složení vyžaduje zásah pouze použití tří šestihranných šroubů. Díky montážním lištám RIS / Picatinny 22 mm může být replika vybavena jakoukoli optikou a dalším příslušenstvím, jako je například dvojnožka. Pojistka je pohodlně umístěna vedle záchytu závěru.

Charakteristickým prvkem repliky je nosné ucho namontované na pravé straně repliky.

Sada obsahuje:

- replika zbraně

- zásobník

- montážní šrouby

- uživatelský manuál

- taktický popruh

- rychloládovačka

- nosný šroub

BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)385 FPS
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Délka1210 (mm)
Délka vnitřní hlavně585 (mm)
Hmotnost3750 (g)
Materiál tělaPlast
Hlava pístuPlast
Trn pružinyPlast
Materiál zásobníkuPlast
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku65