29.3. a 1.4. máme zavřeno

Steyr Scout sniper rifle, černá

Střelecká puška Steyr Scout je dokonalým řešením pro ty, kteří chtějí dosáhnout přesnosti v kompaktním balení.

12 990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

ASG287-BK

: ASG

Koupí tohoto produktu získáte 129 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Tato plně licencovaná replika je přesný model slavné přesné pušky 1:1. „Scout“ je navržený tak, aby splňoval kritéria legendárního amerického konceptu „Scout Rifle Concept“ amerického příslušníka USMC Jeffa Coopera. Originální předloha byla vytvořena společností Steyr Mannlicher a je považována za dokonalou kompaktní přesnou pušku. Steyr Scout se později stal známým po celém světě, když byl uveden v úspěšné počítačové hře „Counter Strike“.

 

Tato airsoftová odstřelovací puška je vybavena velkoobjemovým kovovým válcem pro udržení vysokého tlaku vzduchu s každým výstřelem v kombinaci s téměř tichým válcem a hlavou pístu. Steyr Scout také využívá nastavení TDC, které umožňuje přesné nastavení HOP UPu a používání těžších kuliček jako jsou 0,36g a těžší. Replika je připravena i na pružinu M190 a díky své síle má překvapivě lehký stisk spouště, což dále zvyšuje jeho přesnost.

 

Tělo pušky je vyrobeno z kvalitního a odolného polymeru. Zbraň obsahuje skládací dvojnožku. Ano, opravdu je to obsah zbraně. Pokud dvojnožka není používaná, je složená podél těla. V zadní části pažby je skrytý úložný prostor, kam se dá umístit druhý zásobník, nebo nářadí. Picatinny lišta (20 mm) umožňuje montáž velkého množství optiky. V krabici je puška vybavena výklopnými železnými mířidly. Vnější hlaveň Steyr Scouts je vybavena 14 mm CCW závitem, který vám umožní namontovat řadu zařízení pro prodloužení hlavně či nasvětlovací tlumič.

BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)135 (m/s)
Délka1000 (mm)
Délka vnitřní hlavně360 (mm)
Hmotnost2950 (g)
Materiál tělaPlast
Materiál zásobníkuPlast
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku32
BlowbackNE