29.3. a 1.4. máme zavřeno

SA CORE™ Skelet mechaboxu Typ 2 ESA™ (8mm) bez ložisek

Skelet mechaboxu typ 2 QD (8mm) +bez ložisek pro SA CORE™ Zobrazit větší
Kovový, odolný rám mechaboxu  V2 určený pro repliky karabin AR15. Rám je vybaven systémem rychlé výměny pružin ESA™ . Sada obsahuje samotnou kostru bez ložisek a šroubů. Řada Original Spare Parts zahrnuje široký výběr vnitřních i vnějších...
Kovový, odolný rám mechaboxu  V2 určený pro repliky karabin AR15. Rám je vybaven systémem rychlé výměny pružin ESA™ . Sada obsahuje samotnou kostru bez ložisek a šroubů. Řada Original Spare Parts zahrnuje široký výběr vnitřních i vnějších náhradních dílů pro repliky Specna Arms . Jedná se o naprosto stejné, vysoce kvalitní díly, které byly použity při výrobě replik Specna Arms . Výrobky Original Spare Parts budou užitečné pro současné majitele, budoucí uživatele i servisní techniky replik Specna Arms.
Zobrazit

230,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

SPARMS182

: Specna Arms

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Kovový, odolný rám mechaboxu V2 určený pro repliky karabin AR15. Rám je vybaven systémem rychlé výměny pružin ESA™.

Sada obsahuje samotnou kostru bez ložisek a šroubů.

Řada Original Spare Parts zahrnuje široký výběr vnitřních i vnějších náhradních dílů pro repliky Specna Arms. Jedná se o naprosto stejné, vysoce kvalitní díly, které byly použity při výrobě replik Specna Arms. Výrobky Original Spare Parts budou užitečné pro současné majitele, budoucí uživatele i servisní techniky replik Specna Arms.