29.3. a 1.4. máme zavřeno

Mosfet II s kabeláží

Profesionálně navržený mosfet určený pro airsoftové elektrické zbraně. Zařízení zvyšuje kadenci zbraně a výdrž akumulátoru oproti původní kabeláži ve zbrani   SPECIFIKACE: - Předpřipravená kabeláž umožňuje rychlejší a jednodušší instalaci do...
Profesionálně navržený mosfet určený pro airsoftové elektrické zbraně. Zařízení zvyšuje kadenci zbraně a výdrž akumulátoru oproti původní kabeláži ve zbrani   SPECIFIKACE: - Předpřipravená kabeláž umožňuje rychlejší a jednodušší instalaci do zbraně, je dostatečně dlouhá pro všechny druhy zbraní. Stačí vodiče zkrátit na potřebnou délku a napájet konektory (součástí balení)  - Na zařízení jsou napájeny 4 velmi ohebné vodiče se silikonovou izolací o průřezu 1,5 mm2 a dva s PVC izolací o průřezu 0,25 mm2, délky 50cm. - Zalito v laku, který chrání proti vniknutí vody do zařízení - Pokud chcete použít vlastní vodiče, zvolte variantu bez kabeláže - Určeno pro pružiny do M210 (odpovídá proudu 150A při jednotlivém výstřelu nebo 50A střelby dávkou po dobu max. 30s)  - Určeno pro všechny typy běžně používaných akumulátorů do 17 V (Ni-xx 8.4 - 12V, lipol 7.4 - 14.8V) - 6-ti vodičové zapojení - Velikost zařízení 25x12x7mm - Neopalují se spoušťové kontakty - Neodebírá se žádný proud v klidovém stavu - Z principu funkce mechanismu AEG zbraně se píst při režimu AUTO zastaví v náhodné pozici - Pro správnou funkci tohoto zařízení je třeba mít v mechaboxu funkční přerušovač, kulisu přepínače, západku zpětného chodu, spoušť a zarážku spouště (zajištěno), tj. tak jako ve standardním mechaboxu   MANUÁL K VÝROBKU:  ke stažení zde [PDF, 704.03 kB]   BALENÍ: - Zařízení s napájenou kabeláží - DeanT konektor samec - 30A mini vidlicová pojistka - 4x faston dutinka - 6x černá bužírka 3,2mm délky 20mm - 3x černá bužírka 4,8mm délky 20mm - Manuál k instalaci   VAROVÁNÍ:  K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník, který musí umět pájet a rozložit AEG zbraň. Nikdy nepoužívejte trafopájku!
Zobrazit

787,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

JT-MOS-W2

: JeffTron

Koupí tohoto produktu získáte 7 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Profesionálně navržený mosfet určený pro airsoftové elektrické zbraně.
Zařízení zvyšuje kadenci zbraně a výdrž akumulátoru oproti původní kabeláži ve zbrani

 SPECIFIKACE:
- Předpřipravená kabeláž umožňuje rychlejší a jednodušší instalaci do zbraně, je dostatečně dlouhá pro všechny druhy zbraní. Stačí vodiče zkrátit na potřebnou délku a napájet konektory (součástí balení)
 - Na zařízení jsou napájeny 4 velmi ohebné vodiče se silikonovou izolací o průřezu 1,5 mm2 a dva s PVC izolací o průřezu 0,25 mm2, délky 50cm.
- Zalito v laku, který chrání proti vniknutí vody do zařízení
- Pokud chcete použít vlastní vodiče, zvolte variantu bez kabeláže
- Určeno pro pružiny do M210 (odpovídá proudu 150A při jednotlivém výstřelu nebo 50A střelby dávkou po dobu max. 30s)
 - Určeno pro všechny typy běžně používaných akumulátorů do 17 V (Ni-xx 8.4 - 12V, lipol 7.4 - 14.8V)
- 6-ti vodičové zapojení
- Velikost zařízení 25x12x7mm
- Neopalují se spoušťové kontakty
- Neodebírá se žádný proud v klidovém stavu
- Z principu funkce mechanismu AEG zbraně se píst při režimu AUTO zastaví v náhodné pozici
- Pro správnou funkci tohoto zařízení je třeba mít v mechaboxu funkční přerušovač, kulisu přepínače, západku zpětného chodu, spoušť a zarážku spouště (zajištěno), tj. tak jako ve standardním mechaboxu

 MANUÁL K VÝROBKU: ke stažení zde [PDF, 704.03 kB]
 BALENÍ:
- Zařízení s napájenou kabeláží
- DeanT konektor samec
- 30A mini vidlicová pojistka
- 4x faston dutinka
- 6x černá bužírka 3,2mm délky 20mm
- 3x černá bužírka 4,8mm délky 20mm
- Manuál k instalaci
 
VAROVÁNÍ: K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník, který musí umět pájet a rozložit AEG zbraň. Nikdy nepoužívejte trafopájku!