CM041J A5 replika

CM.041J je velmi známá replika samopalu, která se díky velmi dobrému poměru ceny a kvality těší velké oblibě mezi hráči airsoftu. Kovové tělo s hlavňovou sestavou a nylonová pistolová rukojeť spolu s chráničem ruky imitují materiál používaný...
CM.041J je velmi známá replika samopalu, která se díky velmi dobrému poměru ceny a kvality těší velké oblibě mezi hráči airsoftu. Kovové tělo s hlavňovou sestavou a nylonová pistolová rukojeť spolu s chráničem ruky imitují materiál používaný při výrobě skutečných samopalů. Kompaktní provedení s teleskopickou nastavitelnou pažbou usnadňuje pohyb ve stísněných prostorách než u dlouhých zbraní. Páka ambientního voliče umožňuje ovládání repliky pravákům i levákům. Prostor pro baterii se vejde do přední rukojeti. U repliky se po natažení nabíjecí rukojeti otevře výhozní okénko, za nímž se skrývá nastavení hop-up systému. Balení obsahuje : SMG Airsoft replika Mid-Cap zásobník na 130 BBs
Zobrazit

6 150,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

3 ks

CY0320

: CYMA

Koupí tohoto produktu získáte 61 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


CM.041J je velmi známá replika samopalu, která se díky velmi dobrému poměru ceny a kvality těší velké oblibě mezi hráči airsoftu.

Kovové tělo s hlavňovou sestavou a nylonová pistolová rukojeť spolu s chráničem ruky imitují materiál používaný při výrobě skutečných samopalů.

Kompaktní provedení s teleskopickou nastavitelnou pažbou usnadňuje pohyb ve stísněných prostorách než u dlouhých zbraní. Páka ambientního voliče umožňuje ovládání repliky pravákům i levákům. Prostor pro baterii se vejde do přední rukojeti. U repliky se po natažení nabíjecí rukojeti otevře výhozní okénko, za nímž se skrývá nastavení hop-up systému.

Balení obsahuje:

  • SMG Airsoft replika
  • Mid-Cap zásobník na 130 BBs
BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)110 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka vnější (minimální)615 (mm)
Délka vnější (maximální)715 (mm)
Délka vnitřní hlavně255 (mm)
Hmotnost3420 (g)
Materiál tělaKov
Verze mechaboxuV2
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek7 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyKov
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku130
MOSFETNE
ProcesorovkaNE
BlowbackNE
Baterie součástí baleníNE
NabíječkaNE