Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Hliníková NBU tryska s dvojitým těsněním 25,0mm

Hliníková odolná tryska pro elektrické airsoftové zbraně. Má vnitřní těsnění pro zamezení vzduchových ztrát při výstřelu a napomáhá ke zvýšení výkonu.  Specifikace: délka 19,8 mm vnitřní průměr 5,9mm - verze NBU! dvě gumová...
Hliníková odolná tryska pro elektrické airsoftové zbraně. Má vnitřní těsnění pro zamezení vzduchových ztrát při výstřelu a napomáhá ke zvýšení výkonu.  Specifikace: délka 19,8 mm vnitřní průměr 5,9mm - verze NBU! dvě gumová těsnění jsou již navlečena v trysce hliníková slitina 6061 T6 vyrobeno na přesných CNC strojích leštěný povrch, červený elox délka a typ je laserem vepsán na těle trysky baleno v PP Eurosáčku   Tryska je tzv NBU a těsní pouze na NBU hlavách válce !!! Na běžných by byla volná. Co je NBU?   Jedná se o zkratku slov New Bore-Up. Díly (obvykle hlava pístu, válce, válec a tryska) mají zvětšený vnitřní průměr a mohou tak pojmout větší objem vzduchu. Aby bylo dosaženo patřičného efektu, doporučuje se používat pružinu M130 a vyšší. Při instalaci je důležité styčné plochy hlavy válce a trysky namazat vazelínou, nebo ideálně silikonovým olejem. Trysku nasazujte na hlavu citlivě, aby nedošlo k poškození tenkých kroužků Poznámka: různí výrobci mohou u stejného modelu zbraně používat různé délky trysek. Před nákupem trysky se ujistěte, že vám bude její délka vyhovovat. Špatně zvolená tryska zásadně ovlivňuje výkon, nebo střelby-schopnost zbraně. Za ideálních podmínek má tryska plně doléhat na hrdlo HopUp gumičky a nedrhout v komoře.
Zobrazit

159,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Hliníková odolná tryska pro elektrické airsoftové zbraně. Má vnitřní těsnění pro zamezení vzduchových ztrát při výstřelu a napomáhá ke zvýšení výkonu. 

Specifikace:

  • délka 19,8 mm
  • vnitřní průměr 5,9mm - verze NBU!
  • dvě gumová těsnění jsou již navlečena v trysce
  • hliníková slitina 6061 T6
  • vyrobeno na přesných CNC strojích
  • leštěný povrch, červený elox
  • délka a typ je laserem vepsán na těle trysky
  • baleno v PP Eurosáčku

 

Tryska je tzv NBU a těsní pouze na NBU hlavách válce !!! Na běžných by byla volná.

Co je NBU?  Jedná se o zkratku slov New Bore-Up. Díly (obvykle hlava pístu, válce, válec a tryska) mají zvětšený vnitřní průměr a mohou tak pojmout větší objem vzduchu. Aby bylo dosaženo patřičného efektu, doporučuje se používat pružinu M130 a vyšší.

  • Při instalaci je důležité styčné plochy hlavy válce a trysky namazat vazelínou, nebo ideálně silikonovým olejem.
  • Trysku nasazujte na hlavu citlivě, aby nedošlo k poškození tenkých kroužků

Poznámka: různí výrobci mohou u stejného modelu zbraně používat různé délky trysek. Před nákupem trysky se ujistěte, že vám bude její délka vyhovovat. Špatně zvolená tryska zásadně ovlivňuje výkon, nebo střelby-schopnost zbraně. Za ideálních podmínek má tryska plně doléhat na hrdlo HopUp gumičky a nedrhout v komoře.