Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Nůž Kizer Splinter Ki3457A1

Nůž Kizer Splinter Ki3457A1 Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Celková délka: 192/106 mm Délka čepele: 87/85 mm Hmotnost: 73 g   Materiál čepele: S35VN Tvar čepele/povrchová úprava: drop point /stonewash Šířka čepele: 3 mm Typ zámku: frame lock Střenky: titan Klip: 3D frézovaný...
Celková délka: 192/106 mm Délka čepele: 87/85 mm Hmotnost: 73 g   Materiál čepele: S35VN Tvar čepele/povrchová úprava: drop point /stonewash Šířka čepele: 3 mm Typ zámku: frame lock Střenky: titan Klip: 3D frézovaný titan   Splinter dává zapravdu svému jménu – Tříska. Jedná se o štíhlý elegantní celotitanový nůž, který neudělá ostudu ani jako doplněk k obleku pravého gentlemana. Jeho titanové střenky s frame lock konstrukcí zámku, a žebrovaným frézováním nabízí pohodlný, ale přesto jistý úchop jak při práci, tak při samotném otvírání. To je, díky flipperu (viz níže) a čepeli usazené na kuličkových ložiskách, máslově hladké, a zároveň bleskově rychlé. Stonewash čepel je vyrobena z práškové oceli S35VN, a díky plochému výbrusu nabízí ostrost kapesní žiletky. Celkovou eleganci nože podtrhuje titanový 3D klip, a frézováním zdobený čep.   Flipper-malý výstupek na čepeli, který v zavřeném stavu vyčnívá z hřbetu nože. Při zatlačení na flipper v zavřeném stavu dojde k pákovému působení na čepel, která se díky keramickému detentu (kuličce zajišťující nůž v zavřeném stavu, a fungující jako ložisko při jeho otvírání) švihem hladce otevře.   "Kizer Cutlery je relativně mladou značkou, a ač se jedná o čínskou firmu, stává se jedním z předních hráčů na světovém trhu se sériovými noži.  V jejím portfoliu nenajdete okopírované designy a materiály pochybného původu.  Naopak, Kizer navázal spolupráci s předními světovými nožířy, jako je Matt Cucchiara, Matt Degnan, Uli Hennicke, Sheepdog Knives, a dalšími. Modely řady Kyre jsou dokonce produkty kooperace s českou firmou TK Knives.   To, spolu s kvalitními materiály jako oceli Takefu VG-10, CPM S35VN nebo Bohler M390 použitými na čepele, a titanem či kompozitem G10 použitým na střenky, slibuje vysokou užitnou hodnotu, ve srovnání s pořizovací cenou nože. Zároveň je při výrobě nastaven vysoký standard kvality zpracování s důrazem na precizní opracování, slícování i závěrečný finiš nože. Věříme, že i Vás některý z různorodého spektra nabízených nožů Kizer osloví. Postupně budeme portfolio doplňovat, proto se na nás nebojte obrátit i stran těch nožů Kizer, které aktuálně v nabídce nemáme."
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

KIZER15

Celková délka: 192/106 mm

Délka čepele: 87/85 mm

Hmotnost: 73 g

 

Materiál čepele: S35VN

Tvar čepele/povrchová úprava: drop point /stonewash

Šířka čepele: 3 mm

Typ zámku: frame lock

Střenky: titan

Klip: 3D frézovaný titan

 

Splinter dává zapravdu svému jménu – Tříska. Jedná se o štíhlý elegantní celotitanový nůž, který neudělá ostudu ani jako doplněk k obleku pravého gentlemana. Jeho titanové střenky s frame lock konstrukcí zámku, a žebrovaným frézováním nabízí pohodlný, ale přesto jistý úchop jak při práci, tak při samotném otvírání. To je, díky flipperu (viz níže) a čepeli usazené na kuličkových ložiskách, máslově hladké, a zároveň bleskově rychlé. Stonewash čepel je vyrobena z práškové oceli S35VN, a díky plochému výbrusu nabízí ostrost kapesní žiletky. Celkovou eleganci nože podtrhuje titanový 3D klip, a frézováním zdobený čep.

 

Flipper-malý výstupek na čepeli, který v zavřeném stavu vyčnívá z hřbetu nože. Při zatlačení na flipper v zavřeném stavu dojde k pákovému působení na čepel, která se díky keramickému detentu (kuličce zajišťující nůž v zavřeném stavu, a fungující jako ložisko při jeho otvírání) švihem hladce otevře.

 

"Kizer Cutlery je relativně mladou značkou, a ač se jedná o čínskou firmu, stává se jedním z předních hráčů na světovém trhu se sériovými noži.  V jejím portfoliu nenajdete okopírované designy a materiály pochybného původu.  Naopak, Kizer navázal spolupráci s předními světovými nožířy, jako je Matt Cucchiara, Matt Degnan, Uli Hennicke, Sheepdog Knives, a dalšími. Modely řady Kyre jsou dokonce produkty kooperace s českou firmou TK Knives.

 

To, spolu s kvalitními materiály jako oceli Takefu VG-10, CPM S35VN nebo Bohler M390 použitými na čepele, a titanem či kompozitem G10 použitým na střenky, slibuje vysokou užitnou hodnotu, ve srovnání s pořizovací cenou nože. Zároveň je při výrobě nastaven vysoký standard kvality zpracování s důrazem na precizní opracování, slícování i závěrečný finiš nože. Věříme, že i Vás některý z různorodého spektra nabízených nožů Kizer osloví. Postupně budeme portfolio doplňovat, proto se na nás nebojte obrátit i stran těch nožů Kizer, které aktuálně v nabídce nemáme."

BarvaŠedá