29.3. a 1.4. máme zavřeno

Nůž Gerber StrongArm Coyote, kombinované ostří

Nůž Gerber StrongArm Coyote je nůž do každé situace. A nemusíte se bát, že by vás někdy zradil. Navíc díky kombinovanému ostří, nebude žádný materiál v bezpečí. Gerber StrongArm Coyote je kvalitní nůž vyrobený v  USA , který ocení všichni,...
Nůž Gerber StrongArm Coyote je nůž do každé situace. A nemusíte se bát, že by vás někdy zradil. Navíc díky kombinovanému ostří, nebude žádný materiál v bezpečí. Gerber StrongArm Coyote je kvalitní nůž vyrobený v  USA , který ocení všichni, kteří se rádi spolehnou na armádní kvalitu. Díky jeho brutální tloušťce 4,8 mn, se nebudete muset bát ho použít při žádné taktické nebo bushcract akci. Ale nemějte strach ho použit i na drobnější práce. Z důvodu že je první polovina ostří opatřena  zuby , nebude problém přeřezat lana nebo v případě nutnosti i pásy. Hlavní částí nože je čepel a ta je u StrongArmu z  nožířské nerezové ocele 420HC , takže nebude problém ho nabrousit do ostrosti břitvy, ale na druhou stranu ho budete muset častěji přebrousit. Díky velkému obsahu chromu v oceli a keramickému povlaku čepele, nebude mít rez, žádnou šanci. Neméně důležitou částí nože je rukojeť, která je u tohoto Gerbra z  tvrzené gumy a je pokryta výstupky ve tvaru diamantů pro jisté držení nože při všech podmínkách. Navíc je zakončena ocelovým tloukem , který má mnoho využití. A samozřejmostí je otvor na paracord. Určitě oceníte univerzální uchytný systém pouzdra, které se skládá z bohatému příslušenství . A to umožní upevnit pouzdro kamkoliv se Vám zachce. Nebude problém ho uchytit jak horizontálně tak i  vertikálně na opasek a další možností je připnutí vazbou MOLLE na taktickou vestu nebo batoh. Samotné pouzdro je z tvrzeného plastu a funguje  samosvorně . Případně pro větší jistotu se dá uchycení nože pojistit páskem na druk. Přijďte si vyzkoušet nůž StrongArm na vlastní kůži! https://www.youtube.com/watch?v=8vU349HYR3E
Zobrazit

3 109,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

31-003655

: Gerber

Koupí tohoto produktu získáte 31 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Nůž Gerber StrongArm Coyote je nůž do každé situace. A nemusíte se bát, že by vás někdy zradil. Navíc díky kombinovanému ostří, nebude žádný materiál v bezpečí.

Gerber StrongArm Coyote je kvalitní nůž vyrobený v USA, který ocení všichni, kteří se rádi spolehnou na armádní kvalitu. Díky jeho brutální tloušťce 4,8 mn, se nebudete muset bát ho použít při žádné taktické nebo bushcract akci. Ale nemějte strach ho použit i na drobnější práce. Z důvodu že je první polovina ostří opatřena zuby, nebude problém přeřezat lana nebo v případě nutnosti i pásy.

Hlavní částí nože je čepel a ta je u StrongArmu z nožířské nerezové ocele 420HC, takže nebude problém ho nabrousit do ostrosti břitvy, ale na druhou stranu ho budete muset častěji přebrousit. Díky velkému obsahu chromu v oceli a keramickému povlaku čepele, nebude mít rez, žádnou šanci. Neméně důležitou částí nože je rukojeť, která je u tohoto Gerbra z tvrzené gumy a je pokryta výstupky ve tvaru diamantů pro jisté držení nože při všech podmínkách. Navíc je zakončena ocelovým tloukem, který má mnoho využití. A samozřejmostí je otvor na paracord.

Určitě oceníte univerzální uchytný systém pouzdra, které se skládá z bohatému příslušenství . A to umožní upevnit pouzdro kamkoliv se Vám zachce. Nebude problém ho uchytit jak horizontálně tak i vertikálně na opasek a další možností je připnutí vazbou MOLLE na taktickou vestu nebo batoh. Samotné pouzdro je z tvrzeného plastu a funguje samosvorně. Případně pro větší jistotu se dá uchycení nože pojistit páskem na druk.
Přijďte si vyzkoušet nůž StrongArm na vlastní kůži!

  • Warranty
  • Warranty

https://www.youtube.com/watch?v=8vU349HYR3E

BarvaCoyote