Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Zavírací nůž Gerber Airfoil Blue

Zavírací nůž Gerber Airfoil Blue Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Designový nůž Gerber Airfoil odvede stejně dobrou práci jako každý jiný kapesní nůž. K tomu ale dobře vypadá, skvěle se drží a vůbec nic neváží. Kolekce zavíracích nožů Gerber je skutečně působivá. Přesto tato americká společnost stále...
Designový nůž Gerber Airfoil odvede stejně dobrou práci jako každý jiný kapesní nůž. K tomu ale dobře vypadá, skvěle se drží a vůbec nic neváží. Kolekce zavíracích nožů Gerber je skutečně působivá. Přesto tato americká společnost stále přichází s dalšími novinkami.   Designový nůž Gerber Airfoil zaujme elegantní střenkou a minimalistickou čepelí s hladkým ostřím. U atraktivního vzhledu to ale rozhodně nekončí.   Střenka kapesního nože Gerber Airfoil se příjemně drží a velmi jistě sedí v ruce. Otevírání je svižné a neustále na dosah prstu.   Kompaktní rozměry a velmi nízká hmotnost činí z  otevíracího nože Gerber Airfoil ideální nástroj pro každodenní nošení. K tomu lze využít klip pro zavěšení za opasek.   Zavírací nůž Gerber Airfoil   Drop point čepel Hladké ostří Zámek liner lock Oboustranné palcové kolíky ve tvaru T Celková délka: 167 mm Délka zavřeného nože: 99 mm Délka čepele: 68 mm Hmotnost: 62 g Elegantní kapesní nůž Gerber Airfoil je spolehlivým nástrojem, který zvládne odvést dobrou práci i přes svůj uhlazený vzhled. Skvělý dárek pro muže i ženy. https://www.youtube.com/watch?v=CACaJJT7SXs
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

31-002825

: Gerber

Designový nůž Gerber Airfoil odvede stejně dobrou práci jako každý jiný kapesní nůž. K tomu ale dobře vypadá, skvěle se drží a vůbec nic neváží.

Kolekce zavíracích nožů Gerber je skutečně působivá. Přesto tato americká společnost stále přichází s dalšími novinkami.
 
Designový nůž Gerber Airfoil zaujme elegantní střenkou a minimalistickou čepelí s hladkým ostřím. U atraktivního vzhledu to ale rozhodně nekončí.
 
Střenka kapesního nože Gerber Airfoil se příjemně drží a velmi jistě sedí v ruce. Otevírání je svižné a neustále na dosah prstu.
 
Kompaktní rozměry a velmi nízká hmotnost činí z otevíracího nože Gerber Airfoil ideální nástroj pro každodenní nošení. K tomu lze využít klip pro zavěšení za opasek.
 

Zavírací nůž Gerber Airfoil

 

  • Drop point čepel
  • Hladké ostří
  • Zámek liner lock
  • Oboustranné palcové kolíky ve tvaru T
  • Celková délka: 167 mm
  • Délka zavřeného nože: 99 mm
  • Délka čepele: 68 mm
  • Hmotnost: 62 g

Elegantní kapesní nůž Gerber Airfoil je spolehlivým nástrojem, který zvládne odvést dobrou práci i přes svůj uhlazený vzhled. Skvělý dárek pro muže i ženy.

https://www.youtube.com/watch?v=CACaJJT7SXs

BarvaModrá