29.3. a 1.4. máme zavřeno

Ruční pila Gerber Gator Exchange-A-Blade

Ruční pila Gerber Gator Exchange-A-Blade Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Výměnné čepele, zavírací konstrukce. To je výčet několika vlastností ruční pily Gerber Gator Exchange A Tool. Tato ruční pilka je navíc lehká a s pouzdrem.   Hledáte pilku, kterou lze jednoduše sbalit do kapsy ? Ruční pila Gerber Exchange A...
Výměnné čepele, zavírací konstrukce. To je výčet několika vlastností ruční pily Gerber Gator Exchange A Tool. Tato ruční pilka je navíc lehká a s pouzdrem.   Hledáte pilku, kterou lze jednoduše sbalit do kapsy ? Ruční pila Gerber Exchange A Blade má zavírací konstrukci . Navíc má vyměnitelné čepele . Není tak problém řezat kosti ani dřevo.   Jak už napovídá název ruční pily Gerber Exchange A Blade , lze u pily měnit čepele. Balení obsahuje jemnější čepel na kosti a také hrubší čepel na dřevo . Vše zabaleno v nylonovém pouzdře. Ruční pila váží pouhých 306 g .   Ruční pilka Gerber Gator Exchange A Blade Vyměnitelné čepele součástí balení na kosti na dřevo Zavírací konstrukce - zabere méně místa Neklouzavá rukojeť Gator Hmotnost: 306 g - nízká váha Ideální na lov i kempování Dodáváno s pouzdrem Výrobce: Gerber Zavírací konstrukce pilky Gerber Exchange A Blade z ní dělá ideálního pomocníka do vaší kapsy.  
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

22-41457

: Gerber

Výměnné čepele, zavírací konstrukce. To je výčet několika vlastností ruční pily Gerber Gator Exchange A Tool. Tato ruční pilka je navíc lehká a s pouzdrem.

 

Hledáte pilku, kterou lze jednoduše sbalit do kapsy? Ruční pila Gerber Exchange A Blade má zavírací konstrukci. Navíc má vyměnitelné čepele. Není tak problém řezat kosti ani dřevo.

 

Jak už napovídá název ruční pily Gerber Exchange A Blade, lze u pily měnit čepele. Balení obsahuje jemnější čepel na kosti a také hrubší čepel na dřevo. Vše zabaleno v nylonovém pouzdře. Ruční pila váží pouhých 306 g.

 

Ruční pilka Gerber Gator Exchange A Blade

  • Vyměnitelné čepele součástí balení
    • na kosti
    • na dřevo
  • Zavírací konstrukce - zabere méně místa
  • Neklouzavá rukojeť Gator
  • Hmotnost: 306 g - nízká váha
  • Ideální na lov i kempování
  • Dodáváno s pouzdrem
  • Výrobce: Gerber

Zavírací konstrukce pilky Gerber Exchange A Blade z ní dělá ideálního pomocníka do vaší kapsy.

 

BarvaČerná