Maxim Ballistic střelecké ochranné brýle v sadě s výměnnými zorníky

Maxim Ballistic střelecké ochranné brýle v sadě s výměnnými zorníky Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Peltor Maxim Ballistic střelecké brýle v sadě s výměnnými zorníky (čirý, žlutý, bronzový) Použití:  čirý zorník - interiér, žlutý zorník - slabé osvětlení (zamračeno) bronzový zorník - slunečné počasí Střelecké brýle 3M...
Peltor Maxim Ballistic střelecké brýle v sadě s výměnnými zorníky (čirý, žlutý, bronzový) Použití:  čirý zorník - interiér, žlutý zorník - slabé osvětlení (zamračeno) bronzový zorník - slunečné počasí Střelecké brýle 3M PELTOR Maxim Ballistic Sada ochranných střeleckých brýlí 3M Maxim Ballistic s výměnnými zorníky v pevném pouzdru, které je možné uchytit na opasek. Ochranné brýle 3M PELTOR Maxim Ballistic jsou vhodné především pro střelce (vojáci, policisté, příslušníci bezpečnostních agentur, rekreační střelci, sportovní střelci, lovci apod.). Tyto střelecké brýle zn. 3M PELTOR mají patentované zorníky s garancí nezkresleného vidění pod úhlem 180 stupňů v kombinaci s jedinečnou optickou kvalitou. Model Maxim Ballistic splňuje požadavky ozbrojených sil pro ochranu před nárazem vysokou rychlostí. Větrací otvor střeleckých brýlí a jejich DX úprava minimalizují zamlžování a zároveň zaručují výjimečnou odolnost proti poškrábání. BALENÍ OBSAHUJE: 3 ks výměnných zorníků s různými filtry (čirý, žlutý, bronzový) pevné pouzdro s uchycením na opasek nastavitelná nylonová páska na zavěšení na krk PARAMETRY: polstrovaný chránič obočí měkký univerzální nosník větrací kanálek v horní části obrub ploché postranice s širokoúhlým provedením, vhodné k nošení pod sluchátky snadno vyměnitelné zorníky polykarbonátový patentovaný asférický zorník (lepší pokrytí a dokonalý rozhled) třída optické kvality 1 (bez zkreslení) 100% UV filtrace (v souladu s normou EN166:2001 a EN170) povlak DX: odolný proti zamlžení, poškrábání, statické elektřině propustnost viditelného světla = 92% (čirý), 94% (žlutý), 16% (bronzový)
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

PELTOR11

: Peltor

Peltor Maxim Ballistic střelecké brýle v sadě s výměnnými zorníky (čirý, žlutý, bronzový)

Použití: 

čirý zorník - interiér,

žlutý zorník - slabé osvětlení (zamračeno)

bronzový zorník - slunečné počasí

Střelecké brýle 3M PELTOR Maxim Ballistic

Sada ochranných střeleckých brýlí 3M Maxim Ballistic s výměnnými zorníky v pevném pouzdru, které je možné uchytit na opasek. Ochranné brýle 3M PELTOR Maxim Ballistic jsou vhodné především pro střelce (vojáci, policisté, příslušníci bezpečnostních agentur, rekreační střelci, sportovní střelci, lovci apod.). Tyto střelecké brýle zn. 3M PELTOR mají patentované zorníky s garancí nezkresleného vidění pod úhlem 180 stupňů v kombinaci s jedinečnou optickou kvalitou. Model Maxim Ballistic splňuje požadavky ozbrojených sil pro ochranu před nárazem vysokou rychlostí. Větrací otvor střeleckých brýlí a jejich DX úprava minimalizují zamlžování a zároveň zaručují výjimečnou odolnost proti poškrábání.

BALENÍ OBSAHUJE:

  • 3 ks výměnných zorníků s různými filtry (čirý, žlutý, bronzový)
  • pevné pouzdro s uchycením na opasek
  • nastavitelná nylonová páska na zavěšení na krk

PARAMETRY:

  • polstrovaný chránič obočí
  • měkký univerzální nosník
  • větrací kanálek v horní části obrub
  • ploché postranice s širokoúhlým provedením, vhodné k nošení pod sluchátky
  • snadno vyměnitelné zorníky
  • polykarbonátový patentovaný asférický zorník (lepší pokrytí a dokonalý rozhled)
  • třída optické kvality 1 (bez zkreslení)
  • 100% UV filtrace (v souladu s normou EN166:2001 a EN170)
  • povlak DX: odolný proti zamlžení, poškrábání, statické elektřině
  • propustnost viditelného světla = 92% (čirý), 94% (žlutý), 16% (bronzový)
BarvaKombinace