Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Brýle ROGUE Clear/Com. Temp. Matte black frame

Brýle ROGUE Clear/Com. Temp. Matte black frame Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Bezpečnostní brýle Wiley X Rogue jsou ideální pro lovce či rybáře, ale také pro sport či do průmyslové výroby, zkrátka všem, kdo potřebuje pružně reagovat na náhlou změnu počasí a viditelnosti. Díky nerozbitným polykarbonátovým čočkám a ochraně...
Bezpečnostní brýle Wiley X Rogue jsou ideální pro lovce či rybáře, ale také pro sport či do průmyslové výroby, zkrátka všem, kdo potřebuje pružně reagovat na náhlou změnu počasí a viditelnosti. Díky nerozbitným polykarbonátovým čočkám a ochraně povrchu proti poškrábání zajistí stoprocentní bezpečnost vašich očí. Maximální propustnost světla vám umožní vidět barvy takové, jaké skutečně jsou, a přesto čočky blokují až 100 % UV záření. Unikátní u brýlí Rogue je také jejich rám. Díky ultra tenkým chráničům Comm Temples brýle na hlavě ani nepocítíte, a přesto vás ochrání v každé situaci. Zakřivený rámový systém poskytuje komfortní pocit, který vám umožní rychle se pohybovat, aniž by byla ohrožena vaše bezpečnost. Nosník se navíc dokáže přizpůsobit všem tvarům a velikostem nosu, což doplňuje maximální úroveň pohodlí, kterou brýle Wiley X Rogue nabízejí. Samozřejmostí jsou ochranné vlastnosti brýlí certifikované podle standardů ANSI. Světelná propustnost: 90 %. obsah balení: obal na brýle, čistící hadřík, šňůrka PARAMETRY Délka stranice: 120 mm Výška brýlové čočky: 41 mm Šířka brýlové čočky: 44 mm 100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

WX083

: WILEY X

Bezpečnostní brýle Wiley X Rogue jsou ideální pro lovce či rybáře, ale také pro sport či do průmyslové výroby, zkrátka všem, kdo potřebuje pružně reagovat na náhlou změnu počasí a viditelnosti. Díky nerozbitným polykarbonátovým čočkám a ochraně povrchu proti poškrábání zajistí stoprocentní bezpečnost vašich očí. Maximální propustnost světla vám umožní vidět barvy takové, jaké skutečně jsou, a přesto čočky blokují až 100 % UV záření.

Unikátní u brýlí Rogue je také jejich rám. Díky ultra tenkým chráničům Comm Temples brýle na hlavě ani nepocítíte, a přesto vás ochrání v každé situaci. Zakřivený rámový systém poskytuje komfortní pocit, který vám umožní rychle se pohybovat, aniž by byla ohrožena vaše bezpečnost. Nosník se navíc dokáže přizpůsobit všem tvarům a velikostem nosu, což doplňuje maximální úroveň pohodlí, kterou brýle Wiley X Rogue nabízejí.

Samozřejmostí jsou ochranné vlastnosti brýlí certifikované podle standardů ANSI. Světelná propustnost: 90 %.

obsah balení: obal na brýle, čistící hadřík, šňůrka

PARAMETRY

Délka stranice: 120 mm

Výška brýlové čočky: 41 mm

Šířka brýlové čočky: 44 mm

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

BarvaTransparentní