29.3. a 1.4. máme zavřeno

Brýle REMINGTON FEMALE 3 lens kit/Matte black frame

Brýle REMINGTON FEMALE 3 lens kit/Matte black frame Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Dámské provedení brýlí Remingotn by Wiley X v sobě spojuje eleganci s účelností. Sportovní matně černý rámeček je doplněn stranicemi s decentním růžovým proužkem. Vyměnitelné čočky lze dokoupit, jednoduše měnit a přizpůsobovat se tak různým...
Dámské provedení brýlí Remingotn by Wiley X v sobě spojuje eleganci s účelností. Sportovní matně černý rámeček je doplněn stranicemi s decentním růžovým proužkem. Vyměnitelné čočky lze dokoupit, jednoduše měnit a přizpůsobovat se tak různým světelným podmínkám. Součástí balení jsou tři druhy čoček. Čirá čočka s lehce růžovým tónováním se hodí do méně slunečních dnů s horšími světelnými podmínkami. Poskytuje ochranu před UV zářením a odlesky bez jakéhokoli zkreslení barev. Kouřově šedá čočka vykazuje extrémní odolnost a odfiltruje 100 % UV záření. Její zbarvení maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Vynikající za jasných až oslňujících dní. Žluté zabarvení čočky zaručuje nejvyšší zrakovou jasnost za špatných světelných podmínek; blokuje oslepující oslnění při zachování dokonalé ostrosti zraku. Elastický nosník s drátěným jádrem se hravě přizpůsobí jakémukoli tvaru a velikosti nosu. Stranice jsou zpevněny dvojitou výztuží. Brýle včetně čoček jsou testovány Americkým národním standardizačním institutem (ANSI) a splňují přísné bezpečnostní normy. Brýle jsou vhodné pro střelbu, ale i pro jakékoli outdoorové aktivity. 100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

WX046

: WILEY X

Dámské provedení brýlí Remingotn by Wiley X v sobě spojuje eleganci s účelností. Sportovní matně černý rámeček je doplněn stranicemi s decentním růžovým proužkem. Vyměnitelné čočky lze dokoupit, jednoduše měnit a přizpůsobovat se tak různým světelným podmínkám. Součástí balení jsou tři druhy čoček.

Čirá čočka s lehce růžovým tónováním se hodí do méně slunečních dnů s horšími světelnými podmínkami. Poskytuje ochranu před UV zářením a odlesky bez jakéhokoli zkreslení barev.

Kouřově šedá čočka vykazuje extrémní odolnost a odfiltruje 100 % UV záření. Její zbarvení maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Vynikající za jasných až oslňujících dní.

Žluté zabarvení čočky zaručuje nejvyšší zrakovou jasnost za špatných světelných podmínek; blokuje oslepující oslnění při zachování dokonalé ostrosti zraku.

Elastický nosník s drátěným jádrem se hravě přizpůsobí jakémukoli tvaru a velikosti nosu. Stranice jsou zpevněny dvojitou výztuží. Brýle včetně čoček jsou testovány Americkým národním standardizačním institutem (ANSI) a splňují přísné bezpečnostní normy. Brýle jsou vhodné pro střelbu, ale i pro jakékoli outdoorové aktivity.

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

BarvaKombinace