Ochranné brýle Highlander ESBB5010DT, nemlživé - čiré

Lehké brýle sportovního stylu s dvojitým zorníkem pro maximální ochranu. Vnitřní klip u zorníku poskytuje měkké, pohodlné nošení a mimořádný styling. Brýle mají vnitřní odnímatelnou pěnovou výplň, která zvyšuje ochranu proti vnikání prachu....
Lehké brýle sportovního stylu s dvojitým zorníkem pro maximální ochranu. Vnitřní klip u zorníku poskytuje měkké, pohodlné nošení a mimořádný styling. Brýle mají vnitřní odnímatelnou pěnovou výplň, která zvyšuje ochranu proti vnikání prachu. Doplňková rozepínací páska na hlavu pro ještě pevnější padnutí brýlí. Zorník s povrchovou úpravou "Anti-Fog" a "Anti-Scratch" chránící před zamlžováním a poškrábáním. Kombinace "Anti - Fog" a "Anti - Scratch" povrchové úpravy zorníku je samotěsnící, (malé poškrábání se během pár minut automaticky zacelí). Chrání proti 99% škodlivému UVA/B/C záření. Chrání před oslněním. Brýle splňují balistické normy ANSI Z87.1 a také Evropskou normu EN 166. Hmotnost: 68g Ideální na paintball, airsoft či na sportovní střelbu. Čištění a údržba ochranných brýlí PYRAMEX s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou: Zorník brýlí s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou nesmí být čištěn mýdlovou vodou ani jiným čistícím roztokem, včetně Pyramex čistícím roztokem. Zorník lze čistit pouze vodou nebo proudem vzduchu pro odstranění smítek. Ačkoliv je zorník omyvatelný, NESMÍ se otírat, když je mokrý . Když povrch nasákne vlhkost, je kvůli povrchově aktivní látce velmi měkký. V případě, že je zorník mokrý, NEutírejte jej . Zorník nechte uschnout a potom vyleštěte měkkou čistou utěrkou z bavlny nebo mikro-vlákna (ne cupanina). H2X Anti-Fog (nemlživá) povrchová úprava zůstává zachována i přes mnohá proplachování vodou, povrchová úprava se tím neodstraní.
Zobrazit

308,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

PYRAM04

: PYRAMEX

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Lehké brýle sportovního stylu s dvojitým zorníkem pro maximální ochranu.

Vnitřní klip u zorníku poskytuje měkké, pohodlné nošení a mimořádný styling. Brýle mají vnitřní odnímatelnou pěnovou výplň, která zvyšuje ochranu proti vnikání prachu. Doplňková rozepínací páska na hlavu pro ještě pevnější padnutí brýlí.
Zorník s povrchovou úpravou "Anti-Fog" a "Anti-Scratch" chránící před zamlžováním a poškrábáním. Kombinace "Anti - Fog" a "Anti - Scratch" povrchové úpravy zorníku je samotěsnící, (malé poškrábání se během pár minut automaticky zacelí).
Chrání proti 99% škodlivému UVA/B/C záření. Chrání před oslněním.

Brýle splňují balistické normy ANSI Z87.1 a také Evropskou normu EN 166.

Hmotnost: 68g

Ideální na paintball, airsoft či na sportovní střelbu.

Čištění a údržba ochranných brýlí PYRAMEX s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou:

  • Zorník brýlí s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou nesmí být čištěn mýdlovou vodou ani jiným čistícím roztokem, včetně Pyramex čistícím roztokem.
  • Zorník lze čistit pouze vodou nebo proudem vzduchu pro odstranění smítek.
  • Ačkoliv je zorník omyvatelný, NESMÍ se otírat, když je mokrý. Když povrch nasákne vlhkost, je kvůli povrchově aktivní látce velmi měkký.
  • V případě, že je zorník mokrý, NEutírejte jej. Zorník nechte uschnout a potom vyleštěte měkkou čistou utěrkou z bavlny nebo mikro-vlákna (ne cupanina).
  • H2X Anti-Fog (nemlživá) povrchová úprava zůstává zachována i přes mnohá proplachování vodou, povrchová úprava se tím neodstraní.
BarvaTransparentní