29.3. a 1.4. máme zavřeno

Ochranné brýle Ionix ESB8120DT, nemlživé, černá obruba - tmavé

Ochranné brýle Ionix ESB8120DT, nemlživé, černá obruba - tmavé Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Perfektně vyvážené brýle od koncovek stranic po nosník, poskytují ten nejlepší možný komfort nošení. Vysoce kvalitní optika zajišťuje vyjímečnou jasnost bez zkreslení a neomezený pohled. Stylová, ergonomická obruba a hladký polykarbonátový...
Perfektně vyvážené brýle od koncovek stranic po nosník, poskytují ten nejlepší možný komfort nošení. Vysoce kvalitní optika zajišťuje vyjímečnou jasnost bez zkreslení a neomezený pohled. Stylová, ergonomická obruba a hladký polykarbonátový zorník pro maximální ochranu a styl. Nově navržený větraný nosník jeměkký a flexibilní, umožňující teplu unikat a tím zamezuje zamlžování. Měkké, dvojitě vstřikované, gumové koncovky v kombinaci s plně přizpůsobitelnými stranicemi zvyšují pohodlnost nošení a celkové padnutí brýlí. Okraj obruby je také větraný, tím umožňuje vzduchu cirkulovat a zamezuje zamlžování. Zorník se zakřivením o 9,5° zajišťuje výbornou boční ochranu proti větru a vzdušným částicím. Zorník s povrchovou úpravou "Anti-Scratch" bránící proti poškrábání. Zorníky mají "Anti – Fog" povrchovou úpravu, která chrání před zamlžováním. Kombinace "Anti - Fog" a "Anti - Scratch" povrchové úpravy zorníku je samotěsnící, (malé poškrábání se během pár minut automaticky zacelí). 99% ochrana proti škodlivému UVA/B/C záření. Hmotnost: 28g Brýle splňují balistické normy ANSI Z87.1 a MIL-PRF 32432 a také Evropskou normu EN 166. Čištění a údržba ochranných brýlí PYRAMEX s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou: Zorník brýlí s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou nesmí být čištěn mýdlovou vodou ani jiným čistícím roztokem, včetně Pyramex čistícím roztokem. Zorník lze čistit pouze vodou nebo proudem vzduchu pro odstranění smítek. Ačkoliv je zorník omyvatelný, NESMÍ se otírat, když je mokrý . Když povrch nasákne vlhkost, je kvůli povrchově aktivní látce velmi měkký. V případě, že je zorník mokrý, NEutírejte jej . Zorník nechte uschnout a potom vyleštěte měkkou čistou utěrkou z bavlny nebo mikro-vlákna (ne cupanina). H2X Anti-Fog (nemlživá) povrchová úprava zůstává zachována i přes mnohá proplachování vodou, povrchová úprava se tím neodstraní.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

PYRAM13

: PYRAMEX

Perfektně vyvážené brýle od koncovek stranic po nosník, poskytují ten nejlepší možný komfort nošení.

Vysoce kvalitní optika zajišťuje vyjímečnou jasnost bez zkreslení a neomezený pohled. Stylová, ergonomická obruba a hladký polykarbonátový zorník pro maximální ochranu a styl.
Nově navržený větraný nosník jeměkký a flexibilní, umožňující teplu unikat a tím zamezuje zamlžování. Měkké, dvojitě vstřikované, gumové koncovky v kombinaci s plně přizpůsobitelnými stranicemi zvyšují pohodlnost nošení a celkové padnutí brýlí.
Okraj obruby je také větraný, tím umožňuje vzduchu cirkulovat a zamezuje zamlžování. Zorník se zakřivením o 9,5° zajišťuje výbornou boční ochranu proti větru a vzdušným částicím.
Zorník s povrchovou úpravou "Anti-Scratch" bránící proti poškrábání.
Zorníky mají "Anti – Fog" povrchovou úpravu, která chrání před zamlžováním.
Kombinace "Anti - Fog" a "Anti - Scratch" povrchové úpravy zorníku je samotěsnící, (malé poškrábání se během pár minut automaticky zacelí).
99% ochrana proti škodlivému UVA/B/C záření.

Hmotnost: 28g

Brýle splňují balistické normy ANSI Z87.1 a MIL-PRF 32432 a také Evropskou normu EN 166.

Čištění a údržba ochranných brýlí PYRAMEX s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou:

  • Zorník brýlí s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou nesmí být čištěn mýdlovou vodou ani jiným čistícím roztokem, včetně Pyramex čistícím roztokem.
  • Zorník lze čistit pouze vodou nebo proudem vzduchu pro odstranění smítek.
  • Ačkoliv je zorník omyvatelný, NESMÍ se otírat, když je mokrý. Když povrch nasákne vlhkost, je kvůli povrchově aktivní látce velmi měkký.
  • V případě, že je zorník mokrý, NEutírejte jej. Zorník nechte uschnout a potom vyleštěte měkkou čistou utěrkou z bavlny nebo mikro-vlákna (ne cupanina).
  • H2X Anti-Fog (nemlživá) povrchová úprava zůstává zachována i přes mnohá proplachování vodou, povrchová úprava se tím neodstraní.
BarvaČerná