Brýle TITAN Smoke Grey/Black Ops - Matte Black

Brýle TITAN Smoke Grey/Black Ops - Matte Black Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Agresivní a aerodynamický tvar brýlí WIley X Titan dává tušit, že jde především o brýle sportovní. Jejich ochranné vlastnosti jsou certifikovány podle standardů ANSI.Ty jsou ovšem v této sérii umocněny možností připnout na rámečky gasket ze...
Agresivní a aerodynamický tvar brýlí WIley X Titan dává tušit, že jde především o brýle sportovní. Jejich ochranné vlastnosti jsou certifikovány podle standardů ANSI.Ty jsou ovšem v této sérii umocněny možností připnout na rámečky gasket ze speciální pěny. Ten zabraňuje průniku jakéhokoli znečištění, proudícího vzduchu či odraženého slunečního záření pod brýle a oči jsou tak dokonale chráněny.  Díky speciálnímu gumovému povrchu nosníku a stranic jsou brýle maximálně pohodlné a drží na obličeji i v pohybově náročných situacích. Kouřově šedá polarizační čočka zaručuje maximální zrakovou ostrost, zvyšuje kontrast a zlepšuje ostrost kontur za téměř jakýchkoli světelných podmínek. Kouřově šedé čočky se světelnou propustností 15 % totiž skvěle pohlcují odlesky a odražené světlo během jasných slunečných dní.Z toho důvodu brýle Wiley X Titan ocení všichni outdooroví sportovci i milovníci plážových středisek. Barva čočky: GREY Rozměry Šířka brýlové čočky:72 mm Výška brýlové čočky:40 mm Délka stranice:125 mm Šířka nosníku:21 mm   100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

WX053

: WILEY X

Agresivní a aerodynamický tvar brýlí WIley X Titan dává tušit, že jde především o brýle sportovní. Jejich ochranné vlastnosti jsou certifikovány podle standardů ANSI.Ty jsou ovšem v této sérii umocněny možností připnout na rámečky gasket ze speciální pěny. Ten zabraňuje průniku jakéhokoli znečištění, proudícího vzduchu či odraženého slunečního záření pod brýle a oči jsou tak dokonale chráněny. 

Díky speciálnímu gumovému povrchu nosníku a stranic jsou brýle maximálně pohodlné a drží na obličeji i v pohybově náročných situacích.

Kouřově šedá polarizační čočka zaručuje maximální zrakovou ostrost, zvyšuje kontrast a zlepšuje ostrost kontur za téměř jakýchkoli světelných podmínek. Kouřově šedé čočky se světelnou propustností 15 % totiž skvěle pohlcují odlesky a odražené světlo během jasných slunečných dní.Z toho důvodu brýle Wiley X Titan ocení všichni outdooroví sportovci i milovníci plážových středisek.

Barva čočky:

GREY

Rozměry

Šířka brýlové čočky:72 mm

Výška brýlové čočky:40 mm

Délka stranice:125 mm

Šířka nosníku:21 mm

 

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

BarvaŠedá