29.3. a 1.4. máme zavřeno

Brýle SAINT Polarized Smoke Green/Gloss Black

Brýle SAINT Polarized Smoke Green/Gloss Black Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Nenápadné černé brýle Wiley X Saint s kouřově zelenými čočkami jsou vhodné především pro střelbu a lov. Přesto se dají využít pro jakékoli outdoorové aktivity. Osmivrstvá čočka z polykarbonátu je extrémně odolná, její svrchní vrstva brání...
Nenápadné černé brýle Wiley X Saint s kouřově zelenými čočkami jsou vhodné především pro střelbu a lov. Přesto se dají využít pro jakékoli outdoorové aktivity. Osmivrstvá čočka z polykarbonátu je extrémně odolná, její svrchní vrstva brání poškrábání, hydrofobní a antistatický povrch odpuzuje vodu a nečistoty. Polarizační filtr chrání oči před odráženým světlem a UV filtr zabraňuje průchodu 100 % škodlivého slunečního záření. Zelená kouřová čočka se světelnou propustností 17 % maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a zároveň nezkresluje barvy. Čočky je však možné dokoupit a snadno měnit za jiné, dle aktuální potřeby. Mimořádné ochranné vlastnosti brýlí jsou certifikovány podle standardů ANSI. Barva obrouček: BLACK Barva čočky: GREEN Rozměry Šířka brýlové čočky:68 mm Výška brýlové čočky:40 mm Délka stranice:114 mm Šířka nosníku:15 mm   100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

WX056

: WILEY X

Varianty produktu

Varianty produktů

Nenápadné černé brýle Wiley X Saint s kouřově zelenými čočkami jsou vhodné především pro střelbu a lov. Přesto se dají využít pro jakékoli outdoorové aktivity.

Osmivrstvá čočka z polykarbonátu je extrémně odolná, její svrchní vrstva brání poškrábání, hydrofobní a antistatický povrch odpuzuje vodu a nečistoty. Polarizační filtr chrání oči před odráženým světlem a UV filtr zabraňuje průchodu 100 % škodlivého slunečního záření.

Zelená kouřová čočka se světelnou propustností 17 % maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a zároveň nezkresluje barvy.

Čočky je však možné dokoupit a snadno měnit za jiné, dle aktuální potřeby.

Mimořádné ochranné vlastnosti brýlí jsou certifikovány podle standardů ANSI.

Barva obrouček:

BLACK

Barva čočky:

GREEN

Rozměry

Šířka brýlové čočky:68 mm

Výška brýlové čočky:40 mm

Délka stranice:114 mm

Šířka nosníku:15 mm

 

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

BarvaZelená