Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Brýle ECHO Light adjusting grey lens/Gloss black frame

Brýle ECHO Light adjusting grey lens/Gloss black frame Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Se samozabarvovacími brýlemi Wiley X Echo s robustním černým rámečkem vás už nikdy nepřekvapí soumrak ani náhlá změna počasí. Fotochromatické čočky se vždy samy zatmaví nebo rozjasní podle intenzity slunečního záření. Tím zachovávají vždy tu...
Se samozabarvovacími brýlemi Wiley X Echo s robustním černým rámečkem vás už nikdy nepřekvapí soumrak ani náhlá změna počasí. Fotochromatické čočky se vždy samy zatmaví nebo rozjasní podle intenzity slunečního záření. Tím zachovávají vždy tu nejlepší optickou jasnost za jakékoli situace. Světelná propustnost čoček variuje mezi 85 a 17 % - podle intenzity UV záření. Ochranné vlastnosti brýlí jsou certifikované podle standardů ANSI. Ty jsou navíc v této sérii umocněny možností připnout na rámečky gasket ze speciální pěny. Ten zabraňuje průniku jakéhokoli znečištění, proudícího vzduchu či odraženého slunečního záření pod brýle a oči jsou tak dokonale chráněny. Parametry: Šířka brýlové čočky:68 mm Výška brýlové čočky:38 mm Délka stranice:115 mm Šířka nosníku:18 mm Brýle jsou vhodné pro střelbu, ale i pro jakékoli outdoorové aktivity. 100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

WX069

: WILEY X

Se samozabarvovacími brýlemi Wiley X Echo s robustním černým rámečkem vás už nikdy nepřekvapí soumrak ani náhlá změna počasí.

Fotochromatické čočky se vždy samy zatmaví nebo rozjasní podle intenzity slunečního záření. Tím zachovávají vždy tu nejlepší optickou jasnost za jakékoli situace. Světelná propustnost čoček variuje mezi 85 a 17 % - podle intenzity UV záření.

Ochranné vlastnosti brýlí jsou certifikované podle standardů ANSI. Ty jsou navíc v této sérii umocněny možností připnout na rámečky gasket ze speciální pěny. Ten zabraňuje průniku jakéhokoli znečištění, proudícího vzduchu či odraženého slunečního záření pod brýle a oči jsou tak dokonale chráněny.

Parametry:

Šířka brýlové čočky:68 mm

Výška brýlové čočky:38 mm

Délka stranice:115 mm

Šířka nosníku:18 mm

Brýle jsou vhodné pro střelbu, ale i pro jakékoli outdoorové aktivity.

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

BarvaŠedá