29.3. a 1.4. máme zavřeno

Pulsní puška M41A - Hunting Camo

Pulsní puška M41A - olivová Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Replika fiktivní pušky M41A Pulse Rifle, která je standardní výbavou Coloniálních Mariňáků a zároveň je jednou z ikonických zbraní žánru science-fiction. ANO je to zbraň proti vetřelcům Ellen Ripleyové.

Prodej skončil Zobrazit alternativy

SWOLF003-HC

: Snow Wolf

Poprvé byla tato puška představena ve filmu  „Vetřelci" („Aliens“) v roce 1986, což byla druhá část ságy o bojích Ellen Ripleyové s mimozemšťany žijícími v jeskynních v hlubinách vesmíru. Zbraň na okamžik ovládla představivost každého fanouška sci-fi milujícího vojenský sektor a odvětví zbraní.

Replika Pulsní pušky M41A byla postavena na bázi bojem osvědčeného modelu SW-05 od firmy Snow Wolf. To umožnilo snadný přístup k replice pro každého fanouška série „Aliens“ nebo kohokoli, kdo má rád sci-fi obecně. Vlastní stavba M41A si doposud vyžádala obrovské finanční prostředky – bylo potřeba koupit repliku M1A1 a velmi nákladnou přestavbu jste si pak museli sami namontovat. Nyní, díky uvedení nového hotového produktu na trh, je možné dosáhnout ještě lepšího efektu s menším množstvím peněz.

Replika je vyrobena z homogenní slitiny zinku a hliníku a z odolného polymerového plastu. Díky sklopné pažbě a válcovému tvaru je její obsluha poměrně pohodlná (vzhledem k enormním rozměrům).

Replika je vybavena funkčním počítadlem výstřelů, odpočítáváním od 95 do 0. Je nezbytné počítadlo vynulovat, přičemž počítání začíná znovu až po vyjmutí starého zásobníku a výměně za nový. Počítadlo je napájeno samostatnou 9V baterií.

Zbraň pracuje se standardními krátkými zásobníky SW-05 (Thompson), které pojmou 190 kuliček. Je třeba si uvědomit, že jiné zásobníky se na repliku SW-05 nehodí. Pro výměnu zásobníku je nutné otevřít spodní chlopeň zajišťující držení zásobníku.

Replika je napájena tyčovou baterií, která je umístěna v imitaci podvěsné brokovnice, která je umístěna pod hlavní.

Toto jistě není typická zbraň pro víkendové hry, ale s ohledem na její symboliku, jedinečnost a čistou zábavu, kterou replika poskytuje na airsoftových akcích, jistě najde uznání v očích mnoha fanoušků sci-fi.

Baterie ani nabíječka není součástí balení.

Vlastnosti:

Material: Kov / Plast
Mechabox: Ver. 6
Zásobník: 190 ran - točný
Délka: 683-781mm
Váha: 3720g
Úsťová rychlost: 390-410FPS s 0.2g bb

Baterie: Typ AK Stick (není součástí balení), 9V baterie pro počítadlo LED

Balenní obsahuje zbraň a zásobník.

BarvaKombinace
Úsťová rychlost (m/s)125 (m/s)
Délka781 (mm)
Délka vnější (minimální)683 (mm)
Délka vnější (maximální)781 (mm)
Délka vnitřní hlavně315 (mm)
Hmotnost3720 (g)
Materiál tělaPlast
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek6 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyPlast
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTočný
Kapacita zásobníku190