29.3. a 1.4. máme zavřeno

SMG 8 GBB - černá, blowback

MP7 (SMG 8 GBB) - černá, blowback Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Replika samopalu SMG 8 výrobce WE Taiwan. Pokud hledáte tu nejvyšší realističnost, co airsoft může nabídnout, pak zvolte plynovku s blowbackem. Firma WE se řadí mezi špičku v oboru. Jejich zbraně se svou konstrukcí blíží reálným zbraním. Mají...
Replika samopalu SMG 8 výrobce WE Taiwan. Pokud hledáte tu nejvyšší realističnost, co airsoft může nabídnout, pak zvolte plynovku s blowbackem. Firma WE se řadí mezi špičku v oboru. Jejich zbraně se svou konstrukcí blíží reálným zbraním. Mají podobný spoušťový mechanismus s úderníkem, kovový závěr, vratné pružiny, funkční záchyt závěru, zásobník přibližně reálné kapacity. Mají reálnou rozborku, reálný princip natahování závěru před první ranou, čistí se a mažou. A HLAVNĚ při střelbě reálně pohybují závěrem. Při každém výstřelu závěr "kopne" dozadu a zvlášť v režimu dávka je to pro střelce zážitek. Plynové zbraně pochopitelně nepřináší jen samé superlativy. Negativem je obtížnější seřizování HopUp systému jenž ovlivňuje expandující plyn, vyšší míra opotřebení vnitřních dílů, nebo citlivost na nízké teploty (pracovní rozmezí 15-25°C). Plynové zbraně nejsou pro rozmazlené majitele elektrických zbraní, ale pro specifickou skupinu hráčů, kteří touží posunout realističnost airsoftu na vyšší úroveň. Je vyrobena v kombinaci plastového těla a kovových doplňků. Včetně zásobníku. Vnitřní díly jsou pochopitelně kovové. Jak lze u moderní zbraně předpokládat, je vybavena řadou RIS lišt pro dodatečné příslušenství. Pažba je výsuvná a má tři stupně vysunutí. Zbraň je kromě režimu zajištěno schopna střílet jak jednotlivě, tak i dávkou. V balení naleznete mimo zásobníku a plničky i kovový adapter na tlumič. Základní informace Princip funkce plynová Režim střelby jednotlivě, dávka, blowback Ráže 6mm BB Orientační výkon zbraně Úsťová rychlost (m/s) 110 m/s Úsťová rychlost (fps) 360 FPS Energie projektilu 1,2 J Teoretický dostřel až 50m Vnější popis Délka 420 / 585mm Hmotnost 2160g Materiál těla ABS plast Pažba Výsuvná, kovová, plastová patka Ražení těla ne Vnitřní popis Délka vnitřní hlavně +/- 200mm Hop-Up ano, regulovatelný Zásobník Kapacita 44 ran Provedení na plyn, tlačný Materiál zásobníku kovový Obsah balení Zásobník ano Vytěrák hlavně ne Vzorek kuliček ne Další příslušenství adapter na tlumič, plnička
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

WE00177

: WE

Replika samopalu SMG 8 výrobce WE Taiwan. Pokud hledáte tu nejvyšší realističnost, co airsoft může nabídnout, pak zvolte plynovku s blowbackem. Firma WE se řadí mezi špičku v oboru. Jejich zbraně se svou konstrukcí blíží reálným zbraním. Mají podobný spoušťový mechanismus s úderníkem, kovový závěr, vratné pružiny, funkční záchyt závěru, zásobník přibližně reálné kapacity. Mají reálnou rozborku, reálný princip natahování závěru před první ranou, čistí se a mažou. A HLAVNĚ při střelbě reálně pohybují závěrem. Při každém výstřelu závěr "kopne" dozadu a zvlášť v režimu dávka je to pro střelce zážitek.

Plynové zbraně pochopitelně nepřináší jen samé superlativy. Negativem je obtížnější seřizování HopUp systému jenž ovlivňuje expandující plyn, vyšší míra opotřebení vnitřních dílů, nebo citlivost na nízké teploty (pracovní rozmezí 15-25°C). Plynové zbraně nejsou pro rozmazlené majitele elektrických zbraní, ale pro specifickou skupinu hráčů, kteří touží posunout realističnost airsoftu na vyšší úroveň.

Je vyrobena v kombinaci plastového těla a kovových doplňků. Včetně zásobníku. Vnitřní díly jsou pochopitelně kovové. Jak lze u moderní zbraně předpokládat, je vybavena řadou RIS lišt pro dodatečné příslušenství. Pažba je výsuvná a má tři stupně vysunutí. Zbraň je kromě režimu zajištěno schopna střílet jak jednotlivě, tak i dávkou. V balení naleznete mimo zásobníku a plničky i kovový adapter na tlumič.

Základní informace
Princip funkceplynová
Režim střelbyjednotlivě, dávka, blowback
Ráže6mm BB
Orientační výkon zbraně
Úsťová rychlost (m/s)110 m/s
Úsťová rychlost (fps)360 FPS
Energie projektilu1,2 J
Teoretický dostřelaž 50m
Vnější popis
Délka420 / 585mm
Hmotnost2160g
Materiál tělaABS plast
PažbaVýsuvná, kovová, plastová patka
Ražení tělane
Vnitřní popis
Délka vnitřní hlavně+/- 200mm
Hop-Upano, regulovatelný
Zásobník
Kapacita44 ran
Provedenína plyn, tlačný
Materiál zásobníkukovový
Obsah balení
Zásobníkano
Vytěrák hlavněne
Vzorek kuličekne
Další příslušenstvíadapter na tlumič, plnička
BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)110 (m/s)
Závit14- (mm)
Délka585 (mm)
Délka vnější (minimální)420 (mm)
Délka vnější (maximální)585 (mm)
Délka vnitřní hlavně200 (mm)
Hmotnost2160 (g)
Materiál tělaPlast
Materiál Hop-Up komoryKov
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku44
  Review video