29.3. a 1.4. máme zavřeno

Brašna na 2 zbraně - 65 a 96cm - TAN

Přepravní pouzdro na airsoftové zbraně.  Je ušito z vysokopevnostního nylonu. Stěny jsou polstrované a bezpečně chrání zbraň před poškozením. Vnitřní úchyty na suchý zip bezpečně drží zbraň na svém místě. Celkové délka pouzdra je 100cm(při...
Přepravní pouzdro na airsoftové zbraně.  Je ušito z vysokopevnostního nylonu. Stěny jsou polstrované a bezpečně chrání zbraň před poškozením. Vnitřní úchyty na suchý zip bezpečně drží zbraň na svém místě. Celkové délka pouzdra je 100cm(při vytažení krytu 110cm) a šře 30cm Pouzdro má jednu hlavní kapsu ze které lze vyndat nepromokavou "pláštěnku" pro zakrytí zbraně dělší. Tato kapsa je na zip a otevírá se pomocí dvou jezdců. Druhá kapsa je dlouhá 65cm a je určena například pro kratší samopaly. Na vnější straně jsou dvě menší doplňkové kapsy na zip, do kterých můžete vložit střelivo, zásobníky apod. Pouzdro lze pohodlně nosit například na zádech jako batoh.
Zobrazit

600,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

GFC020-TAN

: GFC

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Přepravní pouzdro na airsoftové zbraně.  Je ušito z vysokopevnostního nylonu. Stěny jsou polstrované a bezpečně chrání zbraň před poškozením. Vnitřní úchyty na suchý zip bezpečně drží zbraň na svém místě.

Celkové délka pouzdra je 100cm(při vytažení krytu 110cm) a šře 30cm

Pouzdro má jednu hlavní kapsu ze které lze vyndat nepromokavou "pláštěnku" pro zakrytí zbraně dělší. Tato kapsa je na zip a otevírá se pomocí dvou jezdců.

Druhá kapsa je dlouhá 65cm a je určena například pro kratší samopaly.

Na vnější straně jsou dvě menší doplňkové kapsy na zip, do kterých můžete vložit střelivo, zásobníky apod.

Pouzdro lze pohodlně nosit například na zádech jako batoh.

BarvaPísková